Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Cum ajută soluția Tonimer lab Hypertonic la desfundarea nasului bebelușilor?

Nasul înfundat este o problemă frecventă la bebeluși și copiii mici și poate fi o sursă de disconfort și frustrare pentru aceștia. Părinții se confruntă cu această problemă care apare atunci când micuții sunt răciți, suferă de gripe sau viroze. Desfundarea nasului induce o stare de bine și un somn mai rapid, atunci când copilașii sunt bolnavi.

desfundarea nasului bebelușilor

Deseori, în situația unui nas infundat bebelusi, poți apela la un remediu eficient și simplu de utilizat.

Soluția hipertonică Tonimer este creată din apă de mare, are salinitate scăzută și osmolalitate medie. Calitățile soluției ajută la eliminarea mucozităților din nasul copiilor, decongestionând mucoasa. Membrana fiind hidratată, respirația e mult mai facilă. Un somn liniștit se va instala, dacă seara tratezi starea de nas infundat copii cu această soluție hipertonică de la Tonimer.

Tonimer este o soluție simplu de aplicat, este comercializată într-un flacon cu formă anatomică. Acest spray ajută la descongestionarea eficientă a nasului înfundat, fiind practic și ușor de folosit inclusiv pentru copii mici sau bebeluși. O soluție hipertonică este mai eficace decât soluția salină obișnuită și poate ajuta la desfundarea nasului prin creșterea osmolalității, favorizând fluidizarea mucusului, care devine mai ușor de eliminat.

Cum se administrează soluția pentru nas înfundat ?

Pentru a utiliza  soluția tonimer lab Hypertonic pentru desfundarea nasului bebelușului, trebuie să urmezi instrucțiunile de pe ambalaj. Produsul se pulverizează cu ușurință, este bine suportat de către copii și poate fi utilizat și în aparatul pentru aerosoli.  Poți cere sfatul medicului pediatru dacă ai neclarități sau întrebări.

Ce efecte are soluția hipertonică în cazul unui nas înfundat bebeluși ?

Soluția Tonimer este eficientă în diferite patologii ale aparatului respirator: răceli, rinite, gripă. Secrețiile nazale apoase sunt eliminate mai ușor iar mucusul este fluidificat, ajutând la descongestionarea mucoasei.

Pentru bebeluși și copii este foarte important să aibă nasul desfundat corect, pentru a le asigura noaptea un somn liniștit iar ziua, o stare de bine și confort, respirând mai ușor. Uscăciunea neplăcută a mucoasei nazale este îndepărtată, hidratarea locală e asigurată eficient de către această soluție hipertonică. Bazată pe ingrediente naturale ( apă de mare), se poate utiliza pe termen lung, fără a induce dependență.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share