Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Cum alegi costumul de mire care să-ți vină ca turnat

Atunci când alegi costumul mirelui, acesta trebuie să fie în concordanță cu trăsăturile figurii. Prin urmare, procurarea unui costum de nuntă nu este o chestiune ușoară.

Clasic sau avangardist?

Cei care nu tolerează banalitatea sunt norocoși – timpul stereotipurilor a trecut. Mirele, ca și mireasa, sunt liberi să aleagă croiala și culoarea costumului pe care o doresc. Este permisă combinarea pantalonilor și a unui sacou de diferite nuanțe și texturi. Oricum, clasicul va fi mereu în modă.

Alegerea pantalonilor clasici nu este atât de mare, dar partea de sus a unui costum mire 2023 are o mulțime de variante: sacou cu doi sau trei nasturi, sacou de dineu, sacou și vestă etc. 

O variație pe tema culorilor

Se consideră că nuanța costumului trebuie să corespundă sezonului, deși nu mai sunt mulți cei care respectă această regulă. Cea deschisă (alb, bej, gri, nisip, albastru, argintiu) este pentru primăvară și vară, cea închisă (negru, grafit, maro, albastru) pentru toamnă și iarnă.

Pentru a da un aspect spectaculos unei tinute miri monocrome, poți purta o vestă într-o nuanță contrastantă, dar nu uita de “regula celor trei culori” (nu trebuie să fie mai mult de 3 nuanțe pe tine).

Cămașa

De asemenea, este importantă și culoarea cămășii și a cravatei mirelui, deoarece acestea trebuie să se asorteze cu rochia miresei.

Bărbații blonzi vor arăta impresionant în nuanțe mai închise, bruneții – în nuanțe mai închise și șatenii – în ambele.

Potrivirea perfectă este cheia succesului

Culoarea și stilul sunt cu siguranță importante, dar cel mai important lucru este ca costumul să se potrivească perfect. Cea mai bună opțiune este să faci costume miri 2023 la comandă, mai ales dacă ai o siluetă non-standard.

Bărbații slabi de înălțime medie poartă absolut orice. Ceilalți miri ar trebui să urmeze recomandările experților pentru a ascunde defectele și a sublinia avantajele:

Bărbații scunzi ar trebui să aleagă costume miri 2023 slim fit care alungesc vizual figura (apropo, dungile verticale fac față perfect acestui rol). Pentru ei, este de preferat un sacou clasic cu doi nasturi sau un frac decupat. De asemenea, sunt interziși pantalonii cu revere care scurtează vizual picioarele;

  • Nici bărbații corpolenți nu poartă jachete cu două rânduri de nasturi. Cea mai potrivită variantă este un costum cu croială liberă și pantaloni fără dungi. La îngustarea taliei va ajuta vesta;
  • Pentru mirii cu umeri largi, talie și șolduri înguste, jachetele cu piept dublu și pantalonii clasici vor fi cele mai potrivite;
  • Pentru bărbații cu o siluetă de tip dreptunghiular (umeri nu mult mai largi decât talia și șoldurile) sunt preferabile jachetele cu un singur strat cu revere lungi;
  • Smoking-ul este potrivit pentru bărbații cu silueta înaltă;
  • Un mire cu picioare subțiri și-ar putea permite pantaloni skinny. Cu toate acestea, dacă picioarele sunt pline, acest lucru nu înseamnă că pantalonii ar trebui să semene cu o geantă – vor arăta disproporționat;

 Moda costume barbati 2023 îmbrățișează eleganța clasică, cu accente moderne și detalii subtile. Culorile neutre și rafinate, precum nuanțele de albastru închis, gri și negru, sunt în continuare preferate, iar materialele de calitate și croielile bine definite completează aspectul sofisticat al costumelor masculine în acest an.

Este important să acorzi o mare atenție costumului mirelui deoarece acesta este o parte esențială a aspectului tău în ziua nunții și contribuie la crearea unei imagini elegante și încrezătoare, complementând frumusețea și stilul evenimentului.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share