Cum alegi ținute sport potrivite pentru femei și bărbați la modă

Ținutele sport trebuie să fie confortabile, să îți ofere lejeritate și libertate în mișcări, dar în același timp să fie în tendințe, astfel încât să ai șansa de a evidenția punctele forte ale siluetei tale. Pentru a alege articolele vestimentare potrivite pentru femei și bărbați la modă, ține cont de culoare, de croi, de aspect, de materialul din care sunt acestea realizate sau de alte detalii pe care le consideri esențiale pentru tine. În acest articol vei găsi câteva sfaturi care ți-ar putea fi de folos în acest sens.

femei și bărbați la modă

Alege pantalonii potriviți pentru ținute la modă

Cine a spus că o pereche de pantaloni de trening bărbați confortabili nu pot fi piesa vestimentară cheie a unei ținute la modă? Nu trebuie să fii elegant, la cămașă și papion ca să fii la modă, ci trebuie doar să alegi articolele vestimentare potrivite, care au croiul potrivit și care se potrivesc stilului vestimentar pe care îl ai.

Așadar, poți alege o pereche de pantaloni de trening pe care să îi asortezi cu tricoul și tenișii potriviți, atât în ceea ce privește culoarea, cât și în ceea ce privește stilul și vei avea ținuta sport perfectă, în tendințe și care îți oferă șansa de a te simți bine în ceea ce porți.

Tot din aceeași categorie a pantalonilor pe care îi alegi pentru completarea unei ținute la modă, femeile au o șansă în plus – aceea de a alege modele de colanți damă deosebiți pe care îi pot asorta la diverse ținute, în diverse combinații. Cu bluze scurte sau lungi, cu tricouri, cămăși sau chiar rochii, colanții pot deveni articolul vestimentar perfect pentru completarea unei ținute sport sau a unei ținute casual în stil sportiv.

Ce pantofi se potrivesc unei ținute sport la modă?

Modelele de sneakers pe care îi poți găsi în diverse variante de culoare, design sau material, cu diferite tipuri de închidere și cu diverse detalii care îi pot transforma în încălțămintea perfectă pentru ținute sport sau pentru ținute casual sau urbane se alătură modelelor de teniși folosiți cu precădere pentru completarea ținutelor sport. Aceste două tipuri de pantofi sunt folosite cu precădere în completarea ținutelor sport pe care le alegi pentru antrenamentele zilnice, pentru o plimbare în oraș sau pur și simplu pentru activitățile de zi cu zi.

Nu uita că piesele vestimentare pe care le alegi trebuie să se completeze reciproc și formeze combinația perfectă care să îți reprezinte, înainte de toate stilul.

Sursa de imagine:
Just dance / Shutterstock.com

Distribuie acest articol Oficial Media
Share