Cum găsesc schema de finanțare potrivită ideii mele de cercetare? – sesiune de lucru aplicativă organizată de centrul SupportTM al UVT –

În continuarea seriei de evenimente on-line dedicate potențialilor beneficiari ai Programului pentru Cercetare și Inovare al Comisiei Europene, „Orizont Europa”, Centrul prin Centrul Suport pentru participarea la proiecte internaționale – SupportTM – al Universității de Vest din Timișoara va organiza astăzi, 30 iunie 2022 o sesiune de lucru aplicativă.

Intitulat „Cum găsesc schema de finanțare potrivită ideii mele de cercetare?”, atelierul le propune participanților idei practice de identificare a partenerilor potriviți în redactarea unei aplicații, precum și de creare a unor prezentări de tip pitching. Agenda evenimentului include și exemple care dovedesc importanța aplicării metodologiilor Living Lab în proiectele „Orizont Europa”. Sesiunea de lucru se va desfășura în intervalul orar 9:30-12:30, participarea fiind una gratuită, în baza unei înscrieri prealabile realizate AICI.

Informații suplimentarea legate de cele două evenimente, dar și de activitatea mai largă a Centrului Suport pentru participarea la proiecte internaționale – SupportTM se pot obține de la adresa de e-mail: supporttm@e-uvt.ro.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share