Cum îţi valorifici produsele hand made

Dacă eşti o persoană creativă şi deţii abilităţi deosebite care să îţi permită abordarea palierului hand made, poate că te poţi orienta către o mică afacere cu produse realizate de tine. Sunt produse extrem de apreciate, pentru unicitatea lor şi pentru faptul că se detaşează substanţial în faţa obiectelor produse în serie. Au destinaţii variate, constituindu-se, de cele mai multe ori, în cadouri foarte originale oferite celor dragi.

Materiale pentru idei creative

Atunci când abordezi palierul hand made, trebuie să ţii cont de abilităţile şi resursele pe care le deţii, debutul presupunând un mic efort financiar, cu scopul achiziţionării materiei prime. De la mărgele şi fibre textile, pietre şi ceară, pastă de modelat, lut, până la nasturi, hârtii şi cartoane, toate îţi vor fi necesare.

Bijuterii

Poţi aborda departamentul bijuteriilor hand made, doamnele şi domnişoarele manifestând mare interes pentru astfel de accesorii. Chiar mai mult, dacă deţii cunoştinţe avansate în domeniul spiritual, poţi alege să creezi brăţări sau medalioane talisman, amprentate cu simboluri care atrag diferite tipuri de energii, precum cele ale abundenţei, echilibrului sau iubirii. Tot la categoria bijuterii, poţi crea mărţişoare hand made, ideile fiind multiple şi pline de originalitate, mai cu seamă că piaţa specifică abundă de modele comune şi lipsite de unicitate. Este un capitol foarte ofertant, putând folosi unele dintre cele mai variate tipuri de materiale, de la mărgele şi pietre, până la pastă modelatoare, fibre textile sau lănţişoare metalice.

Accesorii şi ornamente interioare

Ai o viziune originală asupra accesorizării interioare, atunci poţi crea cuţiuţe şi coşuleţe de depozitare, abajururi originale, figurine şi aplice din lut, perne decorative, ornamente de Paşte sau de Crăciun, ghivece de flori personalizate, ideile fiind multe, iar creativitatea ta putându-le descoperi cu uşurinţă.

Lumânări hand made

Din ce în ce mai des, lumea manifestă interes pentru lumânările hand made, colorate, parfumate, personalizate, încărcate energetic, simple, elaborate sau în forme speciale. Cu o mică investiţie, poţi procura tot ceea ce este necesar în crearea lumânărilor, dând naştere astfel unei mici afaceri foarte profitabile.

Sticluţe de decor sau simbolul abundenţei

Tehnica de umplere a recipientelor din sticlă cu diferite materiale, de la nisip colorat, până la diferite sortimente de seminţe, este destul de solicitantă, însă rezultatul este mulţumitor. Fie că alegi să creezi mici peisaje din nisipul colorat introdus într-o sticluţă, fie că preferi să realizezi un simbol al abundenţei umplând o sticlă cu rânduri variate de seminţe, acestea se vor dovedi de mare interes pentru pasionaţii de obiecte hand made.

Cum îţi valorifici produsele

Este foarte important ca produsele tale hand made să fie arătate publicului ţintă. Mediul online, târgurile specifice sau un magazin fizic se vor dovedi pârghiile care vor conduce către succes. Împachetându-le corespunzător şi depozitându-le în pungi din folie cu bule, fie că adopţi expedierea produselor prin poştă sau curierat, fie că acestea sunt procurate direct de către cumpărători, le vei asigura protecţie în faţa şocurilor şi loviturilor, tocmai pentru ca acestea să se păstreze intacte şi să îşi ofere frumuseţea şi utilitatea, tu să te bucuri de succes, iar cumpărătorii să fie mulţumiţi.

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share