Cum ne ridicăm vibrația?

Pe parcursul zilei, întâmpinăm multe lucruri care ne secătuiesc de energie și alungă vibrațiile pozitive; șeful poate e nedrept cu noi, sau poate partenerul nostru sau copiii au o zi mai agitată, avem parte poate de o altercație, de trafic, zgomot, vești proaste sau avem provocări pur și simplu care ne mănâncă energia.

Iar atunci când vibrațiile noastre se învârt pe o frecvență joasă, este foarte greu să ne concentrăm pe scopurile noastre sau să ne propunem să fim fericiți. Atunci când ești pe o vibrație înaltă, te simți mai stabil, mai în siguranță, mai creativ, pasionat, încrezător, conectat la viață, expresiv și intuitiv. Iar aceasta este o modalitate excelentă de a-ți petrece timpul în această viață.

Sunt foarte multe metode prin care îți poți ridica vibrația. Iți voi împărtăși zece dintre ele pe care le poți aplica timp de câteva minute pentru a avea rezultate. Pe măsura ce te vei familiariza cu ele, vei începe să găsești propriile tale metode. Studiază-le și încorporează- le în rutina ta zilnica. Vei descoperi că ai mai multă energie și resurse pentru a trăi viața plenar.

 

 

Cântă

A cânta este cea mai rapidă și ușoară metoda de a-ți crește vibrația. E foarte greu să te simți trist sau deprimat atunci când cânți. Încearcă să cânți un cântec cu versuri. Cântă cât te țin plămânii, de parcă ai fi într-un muzical. Dacă ești timid, găsește-ți un loc privat pentru a face asta. E foarte distractiv și să inventezi cuvinte pentru un cântec mai vechi.

Și la fel de amuzant este să încerci să faci karaoke. Încearcă să cânți chiar atunci ești prea trist ca să ai chef de cântat. Cântă dimineața, când îți pregătești copiii pentru grădiniță sau pentru școală sau când te pregătești pentru o nouă zi de muncă și vei vedea că ziua ta se va îmbunătăți semnificativ.

Fă mișcare

Când îți miști corpul, inviți Spiritul Universal în interiorul tău și miști energiile înăuntrul tău astfel încât distrugi posibilele blocaje energetice din zona chakrelor.
Dansează! Pune- ți o melodie, și apoi mișcă-te în ritmul muzicii.
Dacă nu-ți place să dansezi, fă exerciții. Fă o plimbare, pe jos sau cu bicicleta, urcă scări, ridică greutăți. Pune-ți mușchii la treabă. Acest lucru te va împământa și te va reconecta cu corpul tău și cu Pământul.

Amintește-ți că ești o ființă spirituală într-un corp fizic și că trebuie să ai grijă de corpul tău pentru ca el să-ți poată adăposti în siguranță spiritul.Poți să încerci și Qigog, Tai Chi, sau Yoga. Toate încorporează meditația și își propun să reconecteze mintea, corpul și spiritul. Mișcarea corpului curăță sistemul limfatic și elibereaza endorfinele care dau senzații plăcute în corp.

Mișcarea energizează. Când oamenii sunt triști sau deprimați, nu au tragere de inimă spre mișcare și preferă statul la televizor sau în pat. Dacă ești pe o frecvență negativă, impune-ți să faci mișcare. Plimbă-te puțin sau dansează pe melodia preferată. Vei observa o schimbare considerabilă a vibrațiilor tale.

Râzi

Umorul îți ridică întotdeauna vibrațiile. Există un motiv pentru care s-a spus că râsul este cel mai bun medicament. Dacă te târăști prin viață și te simți zdrobit, găsește un motiv de râs. Râzi chiar de tine și de situația ta. Învață să nu te iei prea în serios. Dacă nu poți să râzi de propria ta situație,atunci găsește motive de râs în altă parte.

Uită-te la o comedie, uită-te la un filmuleț amuzant sau citește o carte de bancuri. Râsul eliberează endorfine în corp. Foarte rar vezi oamenii deprimați râzând. Dacă ar râde, în mod sigur ar reuși să scape de depresie. Când ești în stare să râzi, chiar dacă te afli într-o situație de viață mai dificilă, acest lucru te va conduce într-un punct de unde vei putea să acționezi și vei putea să scapi de vibrațiile joase. Când a fost ultima dată când ai râs din tot sufletul? Astfel încât să te doară stomacul sau să-ți dea lacrimile? Este un sentiment minunat de eliberare, care merită încercat mai des.

Meditează

Meditația este o metodă excelentă de a ne reconecta cu mintea și spiritul.E recomandat să ne așezăm într-o poziție confortabilă, să punem muzică relaxantă pe fundal, să aprindem câteva lumânărele parfumate. Apoi să ne concentrăm pe respirație. Să observăm inspirațiile și expirațiile. Să facem câteva expirații adânci. Vom observa că ne vin multe gânduri în minte.

E bine să le lăsăm să intre și să plece.Să fim conștienți de gândurile noastre și apoi să le dăm drumul. Putem să stăm în acestă stare pentru a ne bucura de momentul prezent, sau putem face o meditație care să ne separe, prin imaginația noastră, de ego și să ne ducă în comunicare cu Sinele, cu intuiția, cu ghizii noștri spirituali.
E recomandat să facem exerciții zilnice de meditație, timp de 10 minute.

Unora le place să mediteze dimineața, imediat cum se trezesc, pentru a rămâne cu această stare bună pe tot parcursul zilei. Mai există și varianta meditației înainte de a merge la culcare, pentru eliberarea tuturor energiilor negative acumulate pe parcursul zilei. Meditația poate fi făcută la birou, în timpul pauzei de prânz sau oricând în timpul zilei.

Curățare energetică

Există un corp energetic de lumină în interiorul fiecăruia. Pe parcursul unei zile, acest corp energetic se impregnează cu experiențele și energiile altora. Unele din acestea te vor energiza, însă altele te vor seca de energie. Poți însă să-ți refaci energia, devenind conștient de ea și făcând câțiva pași pentru a reechilibra energiile. Iată câteva metode de curățare energetică rapidă:

-Respiră adânc de zece ori.
Respirația adâncă îndepărtează tensiunile din corp și oxigenează sângele. De asemenea, îndepărtează stările de mânie,frică sau depresie. Pe inspirație e bine să spunem mantra „inspir iubirea și lumina din Univers. Permit numai iubirii și luminii să locuiască în mine.” Și apoi pe expirație: „Îndepărtez negativitatea și reziduurile ei din corpul meu. Sunt iubire.”

– Fă o baie fierbinte. Apa are puteri purificatoare, atât fizic cât și energetic. Când faci baie, e bine a-ți repeta: “Îndepărtez toate energiile negative din corpul meu. Sunt plin de iubire și lumină de la Sursa Universală.” Imaginează-ți că apa este lumină albă, care te înconjoară cu dragoste și protecție.

– Spune o rugăciune. Cere ca energiile tale să fie purificate. Spune: „Sunt înconjurat de lumina albă a iubirii. Cer să fiu un vas curat pentru energia provenită de la Sursa Universala, să împart dragoste și binecuvântări oriunde mă duc.”

-Echilibrează-ți chakrele.
Chakrele sunt puncte de lumină din corpul tău care conectează corpul energetic la corpul fizic. Fiecare chakră reprezintă o arie a vieții tale. Fă o meditație de purificare a chakrelor, prin care să-ți imaginezi că fiecare zonă devine curată.

Ajută-i pe ceilalți

Este un mod simplu și eficient de a-ți crește vibrația. Când cauți pe cineva, acea persoană îți este recunoscătoare. Recunoștința este o vibrație foarte înaltă, și când ajuți pe cineva să atingă acea stare, se proiectează și asupra ta aceeași energie pozitivă. Nu trebuie să facem gesturi eroice pentru a-i ajuta pe ceilalți.

Putem să dăm telefoane rudelor mai în vârstă și să ne interesăm de ele. Să cumpărăm o cafea pentru cineva care stă alături de noi la restaurant. Să lăsăm un bacșiș mai mare pentru un chelner care pare obosit, să facem un compliment unui străin, să donăm haine mai vechi unui adăpost de copiii. Să vedem dacă putem face zece astfel de acțiuni în fiecare zi.

Sursa: https://detoatepentrutotisimaimult.blog/zece-moduri-de-a-ne-energiza-si-a-ne-ridica-vibratia

Distribuie acest articol Oficial Media
Share