Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Cum poți deveni un parior profesionist? Iată 6 reguli pe care dacă le respecți, șansele de câștig vor fi maximizate!

Pariurile sportive nu reprezintă doar o modalitate de divertisment, ci și o sursă foarte bună de suplimentare a venitului lunar. Peste tot în lume există jucători amatori care pariază în fiecare weekend, însă fără niciun fel de câștig financiar real, ceea ce înseamnă bani pierduți, timp irosit și frustrări adunate. 

Dacă vrei să devii un parior profesionist și să faci pronosticuri foarte bune, atunci respectă următoarele reguli:

  • Alege casele de pariuri cu mai mulți jucători

Casele de pariuri vor fi alegerea multor pariori profesioniști datorită cotelor mari și numeroaselor servicii puse la dispoziție, precum transmiterea live a meciurilor prin intermediul aplicației mobile, a posibilității depunerii de monetar și retragerii în orice moment sau chiar opțiunea de live betting.

Poți crea un cont de pe www.pontul-zilei.com la Operatorul favorit și să începi să plasezi pronosticuri la meciurile echipei tale favorite. Aici, zilnic, tipserii profesioniști vor oferi cele mai bune ponturi și vor crea diverse bilete cu un mare potențial de câștig.

  • Urmărește ponturile celorlalți tipseri, dar analizează totul înainte de a juca pronosticurile acestora

Ei vor posta în fiecare zi scurte articole despre disputele cele mai importante din campionatele internaționale de fotbal, respectiv din alte sporturi. Poți alege varianta lor de joc, dar în caz de un bilet necastigator nu-i poți blama pentru că au făcut doar estimări, ei nicidecum nu sunt clarvăzători.

Înainte de a plasa pariul conform pronosticului unui tipser de top, este esențial să-l analizezi și tu în detaliu. Doar așa poți deveni mai bun.

  • Trebuie să ai un plan financiar și un buget pentru jocuri bine stabilit

Înainte de toate, trebuie să ai alocat un buget fix, destinat pariurilor sportive și să-ți impui regula de a nu depăși suma respectivă. În felul acesta, în caz de eșec, pierderea financiară nu va fi foarte mare, pentru că vei avea control absolut asupra investiției.

  • Pariază doar atunci când ești sigur de alegere

Dacă vei urmări toate comentariile celorlalți tipseri, vei observa probabil că pronosticul propus nu este 100% câștigător. Este indicat să nu acționezi impulsiv, și să te gândești de două ori înainte de a plasa pariul.

  • Nu fi lacom. Bucură-te de orice câștig și nu risca să faci pariuri doar din dorința de obținere a jackpot-ului

Se va întâmpla probabil să ai o serie de bilete câștigătoare și vei simți că norocul este de partea ta, dar cel mai bine este să accepți fiecare câștig și să joci totul la sigur. Data viitoare nu știi dacă vei câștiga din nou, pentru că plasarea pariurilor nu este o știință exactă.

  • Nu paria o sumă mare de bani pe mai mult de două dispute. Riscul de a pierde este foarte ridicat

Una dintre cele mai mari greșeli a tipserilor amatori este plasarea pariurilor cu mai mult de două pronosticuri. Extrem de rare vor fi biletele câștigătoare cu mai mult de trei dispute. Într-adevăr, la un număr mare de pronosticuri, cota va fi uriașă și poți depune o suma foarte mică, dar șansa de a pierde este extrem de mare. 

Așa că, analizează foarte bine meciurile și plasează miza doar atunci când ești foarte sigur pe alegerea făcută.

Respectând aceste reguli poți câștiga de fiecare dată când plasezi un pariu, și trebuie mereu să ai control asupra situației, să nu lași să devină o dependență, ci să menți un joc responsabil.

 

sursa foto: unsplash.com

Distribuie acest articol Oficial Media
Share