Cum poți pune mâna pe o recompensă de 1 milion de dolari la Festivalul Internațional de Magie de la Timișoara?

Campionii la Mentalism, Anca și Lucca din Austria, invitații festivalului TIME FOR MAGIC din 23 octombrie, de la Timișora, au publicat pe site-ul oficial o recompensă de 1 milion de dolari certificată notarial pentru cel care dovedește că folosesc pre-aranjamente, actori sau dispozitive ascunse de înaltă tehnologie în numerele lor de magie. “Nu am făcut asta niciodată și nici nu o vom face.”, declară iluzioniștii care au uluit experții cu numerele lor de magie mentală.
Din 2012, Anca și Lucca au început să reinventeze iluzia citirii minții și clarviziunii. De atunci, au depășit constant limitele artei lor. Fără prea mult echipament de scenă, decât câteva scaune sau un flipchart cel mult, ei au reușit să intrige o lume întreagă. În 2022, la Campionatul Mondial de Magie FISM din Quebec City, Anca & Lucca au ocupat primul loc la categoria Magie Mentală pentru interpretarea „The Mind-Reading Revolution”.
Recompensă de 1.000.000 USD certificată notarial
Ceea ce fac ei pe scenă pare în ochii audienței imposibil, de domeniul supranaturalului. Singura explicație pe care o dau scepticii este folosirea tehnologiei. Nu de puține ori li s-a spus că utilizează camere ascunse, căști sau alte dispozitive de semnalizare electronică. Anca și Lucca exclud astfel de metode și au semnat o declarație pe propria răspundere pentru a dovedi. Astfel, a apărut o recompensă de 1.000.000 USD certificată notarial.
Magie mentală „unplugged”
Timișorenii și nu numai sunt invitați să experimentează în 23 octombrie, la Sala Constantin Jude, în cadrul Festivalului Internațional de Magie TIME FOR MAGIC, o demonstrație pură a puterii minții campionilor mondiali la Mentalism, Anca și Lucca. Citirea minții și clarviziunea sunt oare reale sau poți fi chiar tu câștigătorul unei recompense de 1 milion de dolari?
Vă așteptăm cu drag, de pretutindeni, să fiți alături de noi!

Acțiune finanțată de Consiliul Județean Timiș, prin programul TimCultura 2022.

Detalii despre festival găsiți pe:
https://web.facebook.com/timeformagicfest/
Pentru bilete și abonamente intrați pe: https://bit.ly/bileteTimeForMagic

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share