Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Cum să alegeți cea mai bună soluție ERP pentru afacerea dumneavoastră

Dacă sunteți un antreprenor care vrea să își crească afacerea, să își optimizeze procesele interne în cadrul firmei și să satisfacă nevoile clienților la nivel superior, atunci aveți, cu siguranță, nevoie de o soluție ERP (Enterprise Resource Planning) care să vă ofere funcționalități complete, integrare nativă și flexibilitate prin lucrul direct în cloud. 

Dar, vă puteți pune de multe ori întrebarea cum să alegeți cea mai bună soluție ERP pentru afacerea dumneavoastră, din multitudinea de opțiuni disponibile pe piață?

Iată cum să faceți alegerea potrivită pentru a avea un business prosper

Unul dintre criteriile esențiale pe care trebuie să le luați în considerare este furnizorul soluției ERP. Acesta trebuie să fie un partener de încredere, care să vă ofere suport, asistență și servicii personalizate, adaptate nevoilor specifice ale organizației dumneavoastră. De asemenea, furnizorul trebuie să aibă experiență și expertiză în domeniul dumneavoastră de activitate, să cunoască bunele practici ale industriei și să vă ofere soluții inovatoare.

Un exemplu de furnizor de soluții ERP de top este Arggo, o companie românească cu peste 15 ani de experiență în implementarea soluțiilor 365 Business Central, partener certificat Microsoft Gold și care vă poate pune la dispoziție o echipă de peste 100 de consultanți, dezvoltatori și arhitecți de soluții, care au livrat deja peste 300 de proiecte de succes în diverse industrii și domenii de activitate, precum retail, distribuție, producție, servicii, construcții, agricultură, logistică și altele.

Un alt criteriu important pe care trebuie să-l aveți în vedere la alegerea unui ERP este platforma de funcționare a acestei soluții software. Aceasta trebuie să fie o platformă modernă, inteligentă și adaptabilă, care să vă ofere acces la date și informații în timp real, să vă permită să lucrați de oriunde și de pe orice dispozitiv, să vă asigure securitatea și confidențialitatea datelor, dar și să vă faciliteze integrarea cu alte aplicații și servicii.

În final, un al treilea criteriu pe care trebuie să-l aveți în vedere este costul soluției ERP. Ar trebui să vă orientați către un cost optim, care să vă ofere un raport calitate-preț avantajos, să vă asigure un ROI (return on investment) rapid și să vă reducă, chiar de la implementare, cheltuielile operaționale. De asemenea, costul trebuie să fie transparent și predictibil, fără taxe ascunse sau suplimentare.

Un exemplu de soluție ERP cu un cost optim este Microsoft Dynamics 365 Business Central, care oferă posibilități de licențiere flexibilă, bazată pe abonament lunar, care se adaptează nevoilor și dimensiunii afacerii dumneavoastră. Microsoft Dynamics 365 Business Central vă permite să plătiți doar pentru funcționalitățile de care aveți nevoie, fără a fi nevoie să investiți în infrastructură hardware sau software. De asemenea, Microsoft Dynamics 365 Business Central vă oferă un ROI rapid, deoarece crește productivitatea, îmbunătățește luarea deciziilor și automatizează procesele organizației.

Ca exemplu de platformă ERP de ultimă generație, Microsoft Dynamics 365 Business Central este o soluție cloud-based care vă oferă funcționalități complete pentru gestionarea resurselor financiare, operaționale, comerciale și umane ale afacerii. Microsoft Dynamics 365 Business Central este o soluție extrem de adaptabilă, intuitivă, bogată în funcționalități și ușor de implementat, o soluție completă end-to-end care vă eficientizează performanța și procesele întregii afaceri. De asemenea, este integrată nativ cu suita Office 365, cu Microsoft Power BI și cu Microsoft Dynamics CRM, oferindu-vă o experiență unitară și coerentă.

În concluzie, dacă doriți să alegeți cea mai bună soluție ERP pentru afacerea dumneavoastră, trebuie să vă orientați către un furnizor de încredere, care să vă ofere servicii personalizate și de calitate, și către o platformă modernă, inteligentă și adaptabilă, care să ofere funcționalități complete, integrare nativă și flexibilitate în cloud. Un exemplu de combinație ideală este Arggo – ca echipă de implementare – și Microsoft Dynamics 365 Business Central – ca soluție software – combinație care vă poate oferi un răspuns excelent pentru nevoile de informatizare a proceselor organizației dumneavoastră. 

Sursa foto: Arggo.com/ro

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share