Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Cum să alegi cea mai potrivită firmă de curățenie?

Fie că vă doriți să apelați la o firmă de curățenie care să vă ajute cu o sarcină unică, fie că doriți o curățare anuală sezonieră sau un serviciu care să devină mai regulat, există câteva lucruri importante pe care trebuie să le aveți în vedere înainte de a lua o decizie.

firmă de curățenie

Fie că vă doriți să apelați la o firmă de curățenie care să vă ajute cu o sarcină unică, fie că doriți o curățare anuală sezonieră sau un serviciu care să devină mai regulat, există câteva lucruri importante pe care trebuie să le aveți în vedere înainte de a lua o decizie.

Evident, există și varianta în care puteți apela la o „doamnă care face curățenie”, însă acest fapt vine și cu o serie de riscuri. Cu toate că, din punct de vedere financiar, este o metodă mai ieftină, acest lucru implică și acordarea unui grad mare de încredere. Apelarea la servicii de curățenie profesionale vine cu o serie de beneficii. Vom oferi în continuare, câteva sfaturi practice ce ar trebui luate în considerare atunci când doriți să angajați o firmă de curățenie.

Obțineți recomandări de la familie și prieteni

Începeți prin a întreba prietenii și familia dacă și la ce firmă de curățenie apelează.  Recomandările (mai ales dacă vin din partea persoanelor de încredere) vă oferă o privire din interior despre ce înseamnă o companie – nu doar ceea ce spun pe site-ul lor web. Firmele de curățenie pot părea uimitoare, credibile și cu experiență, dar o recomandare de la un prieten sau de la cineva din familie poate concretiza o imagine mult mai diferită și mai obiectivă.

Tratați review-urile online cu precauție

Oamenii fericiți nu tind să scrie la fel de multe recenzii ca oamenii nefericiți care se simt obligați să „avertizeze” lumea de experiențele lor teribile. Totodată, de multe ori, acele recenzii negative vin din partea oamenilor care-și doresc să scrie o poveste de multe ori exagerată sau care încearcă să dăuneze reputației companiei. Dacă o companie are TOATE recenziile teribile, acesta este cu siguranță un steag roșu, dar dacă au recenzii în mare parte bune și câteva proaste, este acceptabil, chiar credibil. Nimeni nu este perfect. Celălalt lucru la care trebuie să fiți atenți este o firmă cu un scor perfect. O regulă bună este să evitați o companie cu toate scorurile perfecte, să evitați o companie cu toate scorurile cumplite și să le identificați pe cele cu scoruri consistente.

 

Obligații, asigurări și despăgubiri pentru angajați

Firma are capacitatea de a acoperi costurile oricăror daune cauzate locuinței, furtului sau dacă se produce o vătămare asupra proprietății dvs.? O firmă de curățenie profesionistă ar trebui să fie dispusă să vă spună dacă are această acoperire și să furnizeze copii ale polițelor lor la cererea dvs. Rețineți totuși că acest lucru se adaugă la costul de operare a unei companii de servicii, motiv pentru care tarifele sunt mai mari pe oră sau pe loc de muncă. Cu toate acestea, acest nivel de asigurare este valoros, mai ales atunci când lăsați pe cineva să intre în casa dvs..

 

Experiență, afilieri și acreditări

De cât timp sunt în afaceri? Firma are premii, acreditări sau afilieri la organizații profesionale? Astfel de lucruri sugerează cât de interesată este compania de a-și păstra o imagine curată.

Oferte de servicii

Firma acceptă cereri, este flexibilă sau oferă un serviciu fix? Cât de detaliate vor fi ele? În funcție de ceea ce doriți să faceți, întrebați ce nivel de serviciu este oferit. Dacă îl puteți personaliza și angaja pe cineva să vină și să bifeze o grămadă de lucruri din lista dvs. de sarcini sau dacă primiți același serviciu la fiecare vizită, indiferent de ceea ce doriți să faceți sau, dacă puteți face o combinație. Companiile oferă o varietate de opțiuni; niciunul nu este corect sau greșit, trebuie doar să găsiți ceea ce se potrivește nevoilor și stilului dvs. de viață.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">