Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Cum să dai o nouă înfățișare exteriorului casei? Ușile de exterior și gardul, lucruri cărora să le acorzi atenție

Locuințele sunt spații în care investim în mod constant, pentru că sunt cele care ne asigură cea mai mare parte din confortul si siguranță de care avem nevoie, însă probabil că acest lucru nu mai vine ca o noutate pentru nimeni. De foarte multe ori, atenția ne este focusata pe aspectele ce țin de interiorul casei, astfel că exteriorul nu beneficiază mereu de suficientă atenție. Apar însă momente în care simțim nevoia unei schimbări în ceea ce privește exteriorul, astfel că ne vedem puși în situația de a căuta idei creative și de a lua decizii chibzuite cu privire la acest proces. Exteriorul unei case este de facto o parte importantă din identitatea întregii locuințe, astfel că deciziile nu pot fi luate la întâmplare.

Oficial Media - Cum să dai o nouă înfățișare exteriorului casei? Ușile de exterior și gardul, lucruri cărora să le acorzi atenție

Atunci când vorbim despre curți sau în general despre exterior, trebuie avut în vedere faptul că există o serie de direcții din care reiese imaginea de ansamblu a unei case. Pentru că în astfel de momente ne pot lipsi ideile creative, am pregătit pentru tine câteva sfaturi ce te pot ajuta să dai un nou suflu exteriorului casei tale. Iată așadar despre ce este vorba!

Gardul

Un element cu o importanță deosebita în ceea ce privește siguranța, intimitatea și estetica este gardul. Utilizat pentru a delimita spațiul locuinței, gardul este totodată și un element care poate un impact major asupra esteticii unei case. În prezent, mulți proprietari de case își îndreaptă atenția înspre modele interesante de garduri din beton, având în vedere că acestea pot bifa cu succes atât detaliile ce țin de estetica, cât și pe cele de rezistență sau siguranță. Dacă dispui de un gard învechit, îți recomandăm să începi prin a înlocui gardul cu unul nou, adaptat tendințelor actuale, dar și nevoilor tale.

Ușile de exterior

Totodată trebuie luate în calcul și ușile de exterior având în vedere că acestea sunt o parte integrata din arhitectura casei. Din fericire, în prezent avem acces la un portofoliu absolut impresionant de modele de uși de exterior deosebite, astfel că tot ce trebuie să faci este să le alegi pe cele care se pot integra cât mai bine în stilul arhitectural al casei. Aspectul ușilor de exterior va influența în mod cert o parte din estetica de ansamblu a casei. Îți recomandăm un material deosebit precum lemnul, având în vedere că acesta se poate integra perfect în absolut orice decor.

Curtea și grădina

Deși este un spațiu anex casei, atât curtea cât și grădina sunt zone ce pot schimba radical modul în care o casă arată. Din acest motiv, atât curtea, cât și grădina (în situația în care este utilizat ca un spațiu de relaxare și nu pentru a cultiva), au nevoie de asemenea de un plus de atenție.  Din fericire însă, în momentul actual există numeroase posibilități prin care putem oferi curților și grădinilor un aer modern, adaptat atât nevoilor personale, cât și tendințelor actuale. Alege decorațiuni interesante, amenajează spațiile verzi într-un mod inedit și joaca-te cu culorile. Cu cât spațiul va fi mai bine organizat, cu atât vei avea parte de o imagine de ansamblu a casei mult mai placută.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">