Cum să îți organizezi poșeta într-un mod cât mai practic

De la a-ți păstra chitanțele, machiajul și multe altele, toate organizate, poșeta nu poate reprezenta niciodată un haos și trebuie să poți găsi, cu ușurință, orice și tot ce vei avea vreodată nevoie. Nu te „lupta” niciodată cu fundul genții, încercând să găsești acea agrafă de păr. De asemenea, nu vârî chitanțele în abisul poșetei. Tot ce este în poșeta ta trebuie să aibă un loc dedicat. Desigur, există un secret al acestei nebunii. Și este vorba de a avea cele mai bune pungi și suporturi pentru orice. În plus, având la dispoziție doar elementele esențiale, astfel încât să nu cauți după ceva, vei putea să fii cât mai practică. Așadar, dacă ești o persoană care se luptă mereu să găsească ceva în fundul poșetei, aceste câteva sfaturi îți vor face viața mai ușoară.

Cum să ai o poșetă cât mai organizată?

În principiu, geanta ar trebui să aibă doar trei lucruri în ea. Da, trei. Un portofel, o trusă de machiaj și husa pentru ochelari de soare. Evident, vei avea și cheile și telefonul mobil aici. Singurul alt lucru care POATE fi strecurat într-unul dintre aceste compartimente este un clește de păr, într-unul dintre compartimentele cu fermoar. Avantajul de a face lucrurile în acest fel este că schimbul poșetei este atât de ușor și rapid. Pentru a schimba poșeta cu o alta, trebuie doar să îți scoți portofelul și trusa de machiaj – iar asta nu necesită efort. 

Cea mai importantă parte a organizării poșetei este reprezentată de spațiile dedicate. Portofelul deține toate cardurile, numerarul, monedele, chitanțele și orice carduri cadou sau carduri de fidelitate. Pentru machiaj, pile de unghii, balsam de buze, dezinfectant pentru mâini, șervețele și toate acele lucruri mici de care ai nevoie în timp ce ești în deplasare, păstrează-le în geanta lor dedicată de machiaj sau în pungi mici. Este esențial să ai spații sau pungi dedicate pentru articolele tale.

Dacă ești genul căreia îi place să poarte o tonă de machiaj, atunci ia o geantă separată, pentru a păstra totul în ea. Acest lucru este deosebit de important dacă ai și copii. A avea o geantă mare, cu doar o husă mare în interior, încalcă scopul. Crează o geantă mică pentru lucrurile de care ai nevoie pentru copii, o geantă cu articolele tale personale și esențiale etc. În acest fel, poți găsi, cu ușurință, tot ceea ce cauți.

A avea un portofel funcțional și bun, care să te mențină organizată, poate face o mare diferență în a-ți păstra poșeta de damă de la Barneystore organizată și ordonată. Caută un portofel care să aibă un loc pentru numerar și chitanțe, precum și suficiente sloturi pentru carduri. Dacă păstrezi o mulțime de monede, asigură-te că portofelul are o secțiune pentru monede.

Nu este nevoie să găsești sticle uriașe de loțiune. Caută ca produsele de cosmetică și igienă să fie în dimensiune de tip travel size. Dacă nu găsești astfel de versiuni ale produselor tale preferate, poți oricând să apelezi la mici recipiente, în care poți păstra chiar și pastilele sau suplimentele alimentare.

Așadar, respectând acești câțiva pași, vei reuși să îți păstrezi ordinea din interiorul genții tale și nu vei fi nevoită să îți petreci prea mult timp căutând după un obiect specific.

 

Sursa foto: unsplash.com

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share