Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Cum să te pregătești pentru o sarcină sănătoasă cu ELLOva, soluția naturală pentru creșterea fertilității

Dacă îți dorești să devii mamă, probabil că te întrebi cum să te pregătești pentru o sarcină sănătoasă. Ce alimente să consumi, ce vitamine să iei, ce obiceiuri să eviți? Toate acestea sunt întrebări importante, dar nu suficiente. Pentru a avea șanse mai mari de a rămâne însărcinată, trebuie să îți îngrijești și fertilitatea. Iar pentru asta, există o soluție naturală și eficientă: ELLOva, suplimentul alimentar care ajută organismul să producă mai multe ovocite de calitate.

Ce este fertilitatea și de ce este importantă?

Fertilitatea este capacitatea de a concepe un copil și depinde de mai mulți factori, cum ar fi vârsta, starea de sănătate, stilul de viață, ciclul menstrual și calitatea ovocitelor și a spermatozoizilor. Cu cât fertilitatea este mai mare, cu atât șansele de a rămâne însărcinată sunt mai mari. 

Fertilitatea nu este constantă, ci scade odată cu înaintarea în vârstă. De asemenea, poate fi afectată de diverse cauze, cum ar fi stresul, poluarea, infecțiile, bolile cronice sau tulburările hormonale. De aceea, este important să o monitorizezi constant și să iei măsurile adecvate pentru creşterea fertilităţii

Cum te ajută suplimentele pentru fertilitate? 

Suplimentele pentru fertilitate sunt produse care conțin vitamine, minerale, antioxidanți și alte substanțe benefice pentru reproducere. Acestea sun ajutoare naturale care completează dieta și contribuie la un stil de viață sănătos și au rolul de a:

 • stimula producția de hormoni sexuali
 • regla ciclul menstrual
 • îmbunătăți calitatea ovocitelor 
 • proteja celulele de stresul oxidativ
 • reduce inflamația și infecțiile
 • sprijini implantarea embrionului

Prin aceste efecte, gama de suplimente pentru fertilitate crește șansele de a concepe un copil sănătos și reduc riscul de avort spontan sau de malformații congenitale.

Ce este ELLOva și cum funcționează?

ELLOva este un supliment alimentar special creat pentru femeile care își doresc o sarcină sănătoasă. Acesta conține un amestec unic de ingrediente naturale, cum ar fi acidul folic care este o vitamină esențială pentru dezvoltarea embrionului și prevenirea defectelor de tub neural. 

ELLOva este sub formă de stick-uri și se administrează un stick pe zi, la 12 ore. Se poate dizolva în apă sau ține în gură. Pentru a obține efectele dorite, se recomandă administrarea pe perioada a minimum 3 luni. Nu are efecte secundare și nici nu interacționează cu alte suplimente.

Cum să te pregătești pentru o sarcină sănătoasă cu ELLOva?

ELLOva sarcină este un supliment alimentar care te ajută să îți crești fertilitatea și să te pregătești pentru a deveni mămică. Dar nu este singurul lucru pe care trebuie să îl faci. Pentru a avea rezultate optime, trebuie să adopți și un stil de viață sănătos, care să includă:

 • O alimentație echilibrată, bogată în fructe, legume, cereale integrale, proteine și grăsimi sănătoase
 • Hidratarea adecvată cu cel puțin 2 litri de apă pe zi
 • Somn de calitate de cel puțin 7-8 ore pe noapte
 • Activitate fizică moderată de cel puțin 30 de minute pe zi
 • Reducerea stresului prin tehnici de relaxare, hobby-uri sau terapie
 • Evitare a fumatului, a consumului de alcool si a altor substanțe nocive
 • Monitorizarea ovulației prin teste de urină, termometru bazal sau aplicații speciale
 • Consultații medicale periodice pentru a depista și a trata eventualele probleme de sănătate.

Dacă urmezi aceste sfaturi și iei ELLOva zilnic, vei avea șanse mai mari de a rămâne însărcinată și de a duce la bun sfârșit o sarcină sănătoasă. Nu uita că ELLOva este soluția naturală pentru creșterea fertilității și că te poate ajuta să îți îndeplinești visul de a deveni mamă! Comandă acum ELLOva, adoptă un stil de viață sănătos și pregătește-te să devii cât mai curând mămică!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share