Cum să-ți organizezi eficient garderoba în sezonul rece: sfaturi și idei practice

Odată cu intrarea în drepturi a sezonului rece apar și noi provocări, iar organizarea eficientă a spațiului din garderobă nu face nici ea excepție. Dacă vrei să înveți să îți organizezi eficient hainele voluminoase de iarnă, acest articol vine să te ajute cu idei numai bune de pus în practică.

Iată 4 moduri practice de a-ți organiza garderoba în sezonul rece:

Cu toții știm că iarna nu-i că vara, însă ne așteptăm ca acest lucru să se aplice numai mașinii, nu și modului în care ne organizăm garderoba de toamnă-iarnă. Și, totuși, dacă nu dispui de un dressing spațios, atunci și ție îți dă bătăi de cap felul în care ai putea împăca spațiul limitat de depozitare cu volumul specific pieselor vestimentare din sezonul rece. Dar vestea bună este că poți rezolva problema cu destulă ușurință, iar acest articol vine să îți arate cum.

  1. Mută hainele de vară

Deși dificil de acceptat, adevărul este că, de acum, locul bluzelor și rochiilor vaporoase este în cutii, nu în dulap. Pune hainele de vară în cutii și fă loc pe rafturi puloverelor tricotate și cardiganelor până la primăvară, pentru a nu sufoca spațiul.

  1. Înnoiește-ți casa

Nu te speria, vorbim despre elemente mici, cum ar fi umerașele din lemn, ce pot susține mai mult decât o rochiță diafană, săculeții transparenți, numai buni de păstrat eșarfe, mănuși și fulare, sau cuierele în care îți poți agăța umbrela și colierele. Pentru un plus de ajutor nu uita de cutiile de depozitare, ideale pentru brățări, cercei sau alte bijuterii. Astfel, casa ta nu doar că va căpăta un aer mai fresh, ci vei avea și un dulap mai aerisit.

  1. Pune hainele la vedere

Nu purtăm haine pe care nu le vedem, așa că folosește rafturile din șifonierul tău la maximum. Aranjează hainele în dulap astfel încât să-ți sară în ochi și îți vei face diminețile mai ușoare. Pentru pulovere sunt recomandate atât rafturile, cât și separatoarele de rafturi, pentru ca tu să ai toate puloverele tale preferate sub ochi atunci când deschizi dulapul. Aranjează hainele pe umerașe în funcție de lungimea lor și ordonează dulapul pe culori, pentru un plus de stil și eficiență. 

  1. Aranjează cu grijă încălțările

La fel ca hainele, și încălțările au nevoie de reorganizare în sezonul rece. Scoate din peisaj încălțările pe care nu le mai poți purta și ține cont de faptul că nu poți depozita cizmele îmblănite pentru femei de la Reverse.ro în același fel în care depozitezi șlapii pentru plajă. Găsește cea mai potrivită soluție pentru încălțămintea ta, astfel încât să nu-ți ocupe prea mult spațiu, să nu aibă un aspect îngrămădit, dar în același timp să țină cont și de specificul lor.

Nu lăsa iarna să te surprindă. Ține cont de aceste trucuri și vei avea un șifonier bine organizat, gata să te ajute să întâmpini frigul și prima zăpadă, fie că vorbim despre haine, accesorii sau încălțări. Păstrează dulapul ordonat și evită supraaglomerarea lui cu piese de care nu ai nevoie și îți vei mulțumi în fiecare dimineață.

 

Sursa foto: pixabay.com

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share