Cum se produce laptele ECO în Occident. Atenție, VIDEO șocant!

ECO-VACA e cornuta care nu mai are nevoie să mănânce pe gură, căci primeste tot ce are nevoie direct in stomac. Este posibil asa ceva??
DECI: bietul animal nu mai mesteca, mancarea nu ii mai ajunge in intestin, nu mai elimină nimic afară. Mancarea doar i se baga in stomac si peste X ore, i se scoate din stomac si laptele i se trage din uger.
Ciclurile de existență sunt astfel simplificate, vaca nu mai are nevoie de iarba, astfel i se introduce tot aportul nutrițional direct in stomac si extrage tot deșeul înainte de a ajunge în intestin, în acest mod se reduce coeficientul de emisie CO2.
Practic, vaca nu mai produce ”balegă”, nu mai defechează, dar fiind vulnerabila la infectii, eco-vaca trebuie tinuta sub medicatie stricta („strict legiferata” de UE). Sistemul ei imunitar este inhibat artificial, pentru a nu respinge viitoarele implanturi.
* Videoclipul este deja blocat pe facebook. Nu știm de ce, dacă tot se promovează a fi ceva ECO, de ce nu-l putem vedea cu toții?!
* Ne punem câteva întrebări elementare: până unde poate merge știința? Poate ea să ”ciuntească” ființele vii, animale, oameni, pentru a le face mai bune, mai eco, mai productive, mai aproape de dez-umanizare și mai aproape de robotizare? Pot oamenii de știință să-și bată joc de Creație, de Dumnezeu, doar de dragul ”productivității” și salvării planetei în mod ECO? Nu discutăm aici despre cazurile în care știința ne salvează viața prin anumite ”implanturi”, dar acolo vorbim de conservarea ființei. Credeți că în acest caz știința este în ajutorul oamenilor, al planetei? Vi se pare că arată ”Salvator” ceea ce se întâmplă? Sau putem deveni oricând (de fapt suntem deja, pandemia este un prim exemplu prin toate măsurile și restricțiile impuse) noi oamenii, obiectelor acestor experimente menite ”să ne facă bine”. Vă rog să reflectați. (Oana Grigore)
Lesne de înțeles că laptele astfel obținut va conține exact ceea ce vaca primeste in stomac, posibilitățile sunt nelimitate…
Transumanismul vine impreuna cu trans-naturalismul si trans-speciile (trans-specie-ectomie).
Sa nu ne facem iluzii, noile tipuri de ferme sunt satanice sub toate aspectele si eco-vaca reprezinta o brutala si o demonica interventie in Creatie.
Video: Aceasta este biata ECO-VACA.
Emmentaler-ul elvețian, „autentic” ASA SE PRODUCE, de peste 10 ani .
Este NOUL TIP DE „FARMING”, fermele noii lumi… AȘA SE OBȚINE LAPTELE ELVEȚIAN, GERMAN SAU CEL FRANȚUZESC, BRÂNZA FRANȚUZEASCĂ, faimoasa brânză elvețiană EMMENTALER
Ca să înțelegem, de unde vine laptele „ECO” Occidental și DE CE NI SE VA INTERZICE CREȘTEREA ANIMALELOR PROPRII, autogospodărirea si independența.
Acum înțelegeți de ce TREBUIE SĂ CUMPĂRĂM NUMAI DE LA ȚĂRANII ROMÂNI?
sursa: facebook Alla Topala via Constantin Oprisan

Cum se produce laptele ECO în Occident. Atenție, VIDEO șocant!
Cum se produce laptele ECO în Occident. Atenție, VIDEO șocant!

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share