Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Cum știi dacă ești un suflet evoluat

Reincarnarea este credinta spirituala prin care sufletul paraseste corpul atunci cand acesta moare si apoi reintra in posesia unui corp nou dupa ce a petrecut o anumita perioada in lumea spiritelor.

Fiecare existenta noua este pentru ori pentru a evolua spiritual, unii dintre noi revenim pentru a invata lectii neinvatate din vieti anterioare, altii revin pe pamant cu scopul de a-i ajuta pe ceilalti sa evolueze, vin cu misiuni de salvare a Planetei .

suflet-evoluat

Desi reincarnarea nu face parte din doctrina actuala a religiei a fost dovedit stiintific ca exista prin regresiile in timp facute cu hipnotizatori autorizati sa faca acest lucru. Astfel, subiectii hipnotizati au fost condusi in trecut pana la copilarie, pana la viata in pantecul mamei …si pana dincolo de asta. In acest timp toti au fost rugati sa spuna ceea ce vad si marea majoritate relatau foarte precis detalii despre amplasarea unor cladiri, descriau zone geografice unde spuneau ca au trait cu foarte mare exactitate sau spuneau diferite nume ale rudelor lor (din viata anterioara), care apoi au fost gasite cautand in arhivele vechi.

Regresia in timp este o metoda destul de discutata si personal consider ca are o mare putere vindecatoare atunci cand simtitm ca am venit cu unele credinte, emotii sau blocaje din vieti anterioare.

Cum va puteti da seama ca sunteti un spirit cu multe incarnari, foarte evoluat?

Atunci cand ai trait mai multe vieti chiar ai un dar in a spune ceea ce este potrivit, oamenii vin la tine si iti cer un sfat chiar daca esti cu mult mai tanar decat ei. Cunoasterea vine prin invatare dar intelepciunea se dobandeste de-a lungul vremii. Poate ca asta este si misiunea ta personala, sa ii ajuti pe altii sa inteleaga adevarurile spirituale, sa ii ajuti sa creasca personal si spiritual.

Oameni care au trait mai multe vieti sunt cei carora le place singuratatea, nu în sensul izolării, dar ei vad in solitudine ragazul perfect pentru a medita la ce pot face ei astfel incat lumea sa devina un loc mai bun. Atunci cand ai trait mai multe vieti si ai evoluat ca spirit nu te mai intereseaza atat de mult latura materiala a lumii ci esti atras din ce in ce mai mult de latura spirituala si asta iti poate afecta cum iti petreci timpul liber. Cu siguranta nu vei dori sa iesi intr-un bar sa iti pierzi vremea pe acolo, mai degraba vei dori ceva in liniste, sa imparti eventual pareri si idei cu cineva care are aceleasi valori ca si tine.

Si cu siguranta nu vei cauta sa te inconjori de cel mai mare lux ci vei cauta sa te inconjori de lucruri care sa te faca sa te simti bine sufleteste, vei cauta sa locuiesti intr-un spatiu care va aduce liniste si pace interioara.

Atunci cand ai trait mai multe vieti si esti o fiinta evoluata ti se va parea ca unii oameni, situatii sau moduri de a-ti petrece timpul chiar nu ti se potrivesc.

Ati auzit expresia „Parca este picat din Luna?” asa va te veti simti. Nu veti intelege multe din comportamentele umane dar veti fi mult mai indulgent, intelegator decat marea majoritate pentru ca voi chiar intelegeti ca fiecare vine cu niste lectii de viata si ii veti lasa sa fie asa cum vor ei sa fie fara sa incercati sa ii schimbati.

In fata celorlalti puteti fi considerati ciudati pentru ca veti sta mai mult cu ochii pe sus uitandu-va la nori sau stele, sau veti prefera mai mult sa meditati decat sa iesiti la mall. Nu va veti simti comfortabil in aglomeratii pentru ca veti simti energiile tuturor celor din jur si barfa nu va va interesa niciodata. Ori veti schimba rapid si ferm orice discutie, ori veti intoarce spatele fara sa va pese de ce cred altii.

Cei care au trait mai multe vieti si sunt suflete evoluate chiar au darul de a simti oamenii, au invatat sa le simta energiile, unii vad aurele asa ca vor stii intotdeauna daca cineva ii minte sau nu, daca cineva este de incredere sau nu.
Sunt fiinte calme, chiar daca toti sunt agitati in jurul lor, ele vor zambi fara sa arate ca ar fi afectate nu pentru ca asta nu s-ar intampla ci pentru ca stiu ca „si asta va trece”.

Sunt oameni foarte optimisti, stiu ca fiecare situatie vine si cu ceva pozitiv chiar daca nu se vede inca, si foarte important, au o incredere sporita in sine, nu se vor da batuti niciodata, chiar daca ceilalti vor spune ca nu se poate ei nu se vor da batuti pentru ca atunci cand fac ceva investesc tot sufletul in acel lucru.

Sufletul evoluat nu va simti niciodata nevoia de razbunare si nici nu va jigni, judeca sau barfi pe cineva.

Are o doza mare de acceptare. Stie ca ceea ce e inevitabil trebuie acceptat cu calm. Atunci cand are parte de esec, isi reanalizeaza strategia si o adapteaza. Ceva totusi il defineste in mod special: sufletele evoluate care au trait mai multe vieti nu vor abandona niciodata cand isi doresc ceva..chiar daca un vis le este distrus ei vor merge inainte cu tenacitate, vor insista pana vor reusi sa reconstruiasca totul. Nu se vor da niciodata batuti.

Omul evoluat stie ca nimeni din jurul lui nu are rolul de a-l face pe el fericit, va cere putin dar va oferi imens. Nu se va plange niciodata pentru ca va sti ca nu trebuie sa incarce pe cel de langa el (care are probleme mai mari ) cu problemele lui (care sunt minore). Omul superior va trai in prezent, nu va spune „era mai bine inainte „ si nici nu isi va proiecta fericirea in functie de ceva din viitor..pur si simplu el este fericit.

Marea majoritate a sufletelor vechi, evoluate, au venit pe Pamant cu misiuni nobile.Pot avea darul vindecarii sau sunt atrasi catre spiritualitate, cauta tot timpul cai de perfectionare si cel mai important vor face intotdeauna cat de mult bine pot lumii si celor din jurul lor. Nu se vor regasi decat in slujbe in care sa isi foloseasca intelepciunea si darurile spirituale, vor cauta permanent sa se implice in ajutorarea celorlalti sau vor fi militanti pentru cauze nobile.

astrodeva.wordpress.com

Distribuie acest articol Oficial Media
Share