Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Cum te inregistrezi la un cazino online

Printre cele mai populare si indragite metode de distractie printre romani se numara in ziua de astazi si jocurile de noroc online. Fiind usor accesibile direct de pe PC, laptop sau mobil, fiind distractive, palpitante si putand aduce castiguri impresionante, jocurile de noroc de pe internet sunt preferate de multi romani pentru relaxare in timpul liber.

Cum te inregistrezi la un cazino online
Cum te inregistrezi la un cazino online

Primul pas pentru a incepe distractia in cazinourile online este bineinteles deschiderea contului. Daca nu ai mai jucat pana acum la cazino pe internet si nu stii cum sa iti faci cont sau pur si simplu vrei sa afli mai multe informatii despre procesul de inscriere, atunci citeste randurile urmatoare.

Conditii de indeplinit pentru deschiderea contului

Incepand din anul 2015, odata cu aparitia ONJN (Oficiul National pentru Jocuri de Noroc), piata jocurilor de noroc online din Romania a fost reglementata. A fost impusa o serie de reguli clare privind participarea pe internet in cadrul acestor jocuri. Astfel, inainte de a-ti deschide cont si a incepe sa pariezi, iata ce trebuie sa stii:

 • Te poti inregistra doar la cazinourile online care detin licenta din partea ONJN, altfel risti sa primesti o amenda cuprinsa intre 5.000 si 10.000 RON
 • Iti poti deschide cont la un cazino online doar daca esti rezident roman si ai varsta minima legala de 18 ani
 • Dupa deschiderea contului va trebui sa parcurgi si etapa de verificare a acestuia; trebuie sa iti verifici contul in cel mult 30 de zile de la prima depunere sau 6 luni de la inregistrare

In prezent exista zeci de cazinouri online cu licenta, in cadrul carora te poti distra sigur si legal, in deplin confort. Daca vrei sa beneficiezi de o experienta de joc de cel mai inalt nivel, de bonusuri si promotii interesante si de o oferta impresionanta de jocuri, atunci gasesti aici un tutorial pas cu pas despre cum iti deschizi cont la unul dintre cazinourile preferate ale romanilor.

Cum iti deschizi cont la cazinourile online?

Procesul de inregistrare la orice cazino de pe internet este unul destul de simplu de realizat. Chiar si un jucator fara experienta la jocurile de noroc online se va putea inregistra in doar cateva momente si sa inceapa distractia pe internet la jocurile preferate.

Deschiderea contului presupune completarea unui formular de inregistrare, care de regula este compus din mai multi pasi. In cadrul lui sunt solicitate o serie de informatii personale legate de utilizatorul contului, precum si detalii legate de contul propriu-zis de joc. Iata in lista urmatoare care sunt principalele informatii ce va trebui sa le introduci pentru deschiderea contului:

 • Numele complet
 • Data nasterii
 • CNP-ul
 • Adresa de resedinta
 • Adresa de e-mail
 • Numarul de telefon
 • Parola contului

Pe langa acestea, in unele cazuri poti gasi pe formularul de inregistrare si alte campuri de completat, precum: coduri promotionale pentru activarea unui anumit bonus, intrebare de securitate si raspunsul la aceasta, preferinte de comunicare cu organizatorul de jocuri si altele.

De regula, dupa ce vei completa formularul vei primi pe adresa de e-mail specificata un mesaj ce contine un link de activare a contului. Pur si simplu apesi pe acel link, iar contul tau va fi activat si este gata de utilizare.

Ce inseamna verificarea contului la cazinourile online?

Verificarea contului este in prezent o procedura obligatorie prin lege, impusa de reglementarile ONJN inca din anul 2015. Astfel, toti romanii care isi deschid cont la cazinourile licentiate vor trebui la un moment dat sa isi verifice contul, in caz contrar acesta fiind blocat, iar eventualele sume de bani ramase in cont vor fi virate catre bugetul de stat.

Contul la cazino online trebuie verificat in termen de 30 zile de la prima depunere sau 6 luni de la inregistrare. Pe langa faptul ca astfel vei avea parte de un cont complet activ, pe care il vei putea accesa oricand, verificandu-ti contul vei obtine doua avantaje importante: vei putea depune orice suma doresti in cont (altfel limita totala pentru depuneri este de 200 Euro) si vei putea efectua retrageri ale castigurilor.

Aceasta procedura de validare a contului presupune practic 3 etape, insa doar primele 2 prezentate mai jos sunt obligatorii, iar cea de-a treia ramane la latitudinea organizatorului de jocuri:

 • Verificarea identitatii – trebuie sa trimiti o poza cu un act de identitate (buletin, pasaport, permis de conducere) pentru verificarea informatiilor specificate la inscriere (nume, data nasterii etc.)
 • Verificare metodei de plata – trimiti o poza fata/verso cu cardul bancar cu care ai depus (lasand vizibile doar primele 6 si ultimele 4 cifre ale acestuia si acoperind codul de securitate) sau un print screen din cadrul contului tau de portofel electronic, daca ai depus cu Skrill, Neteller sau Paysafecard
 • Verificarea adresei – incarci o poza cu unul dintre urmatoarele documente pentru confirmarea adresei: o factura de utilitati emisa pe numele tau in ultimele 3 luni, un extras de cont bancar in care sa apara adresa tau sau o scrisoare cu una dintre institutiile statului.

Cum te inregistrezi la un cazino online

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">