Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Cupa Chindia la Complex

Cupa Chindia la Complex a ajuns la final sau mai bine zis, joi se joacă finala. Tot mâine la ora 17:00 va avea loc și festivitatea de premiere a campionatului de minifotbal, în prezența primarului Cristian Stan și a altor personalități locale.     

Complexul Turistic de Natație, centrul în jurul căruia gravitează principalele manifestări sportive și de agrement, a avut o lună plină de evenimente și continuă să ne uimească și să ne umple timpul liber cu un ”mai” complex. În așteptarea sezonului cald și a bazinelor din aer liber, activitatea este una intensă, cu sute de participanți în bazinul olimpic, cu lecții de înot și ore de fitness, cu momente de relaxare la saună, acțiuni care adună în jurul lor sute de oameni zilnic. Să nu uităm de concerte și competiții sportive, de întreaga suită a manifestărilor ce se organizează în acest colos turistic, o insulă de relaxare care a devenit  emblema prezentului în Târgoviște.

Cupa Chindia la Complex

Site-ul Complexului Turistic De Natație Târgoviște scrie în pagina evenimentului: După trei săptămâni de competiție și zeci de meciuri jucate, „Cupa Chindia” a ajuns la momentul ultimelor finale. Joi, de la ora 17.00, vor fi premiate toate cele 32 de echipe participante.

Primele trei clasate pentru fiecare categorie (licee, școli gimnaziale și școli primare) vor lua caimacul, adică medalii, cupe, mingi și diplome. Mingi și diplome avem pregătite și pentru celelalte competitoare, pe care le așteptăm la festivitatea de premiere.

Finalele mari la clasele I-IV și la clasele V-VIII vor fi înregistrate și transmise ulterior pe Columna TV. La festivitatea de premiere și-au anunțat prezența nume importante din administrația locală, dar și conducători ai cluburilor din Târgoviște. Vă așteptăm la ziua cea mare a „Cupei Chindia”!

Accesați site-ul complexului aici!

Programul zilei de joi

Finala mică. Clasele I-IV. Ora 14.00

Școala Mihai Viteazul (Nr. 8) – Școala Vasile Cârlova (Nr. 1)

Finala mare. Clasele I-IV. Ora 14.45

Școala Matei Basarab (Nr. 13) – Școala I. Al. Brătescu Voinești (Nr. 2)

Finala mică. Clasele V-VIII. Ora 15.30

Școala Coresi (Nr. 5) – Școala Matei Basarab (Nr. 13)

Finala mare. Clasele V-VIII. Ora 16.15

Seminarul Teologic – Școala Smaranda Gheorghiu (Nr. 3)

Festivitate de premiere. Ora 17.00

Aflați ce se mai întâmplă în luna mai din articolele noastre:

Complexul Turistic de Natație – Evenimente ”UN AN COMPLEX”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">