13/06/2021

CUPA DE VARĂ GHIRODA, EDIȚIA A III-A, 2021

În urmă cu patru ani am început un proiect îndrăzneț: organizarea unui turneu de fotbal pentru copii la GHIRODA!

Anul acesta, Ghiroda a găzduit, timp de 2 week-end-uri, un turneu de fotbal spectaculos, în care am avut ocazia să vedem evoluând în teren peste 95 de echipe de fotbal de la mai multe academii de prestigiu din țară!

Centrul de Copii și Juniori CSC GHIRODA, prin munca depusă în ultimii ani, a reușit să contureze grupe foarte competitive care au făcut o figură frumoasă la toate competițiile interne și internaționale la care au participat! Dovada fermă a acestui PROGRES continuu, este și faptul că nu mai puțin 7 ECHIPE de la CSC GHIRODA au acces în semifinalele ediției a III-a, la care au participat nu mai puțin de 4 CAMPIOANE naționale la diferite categorii de vârstă!

Începutul a fost greu, dar am ajuns, ASTĂZI, să găzduim una dintre cele mai valoroase competiții juvenile din ROMÂNIA!

Directorul CSC Ghiroda și Giarmata Vii, Marius-Mihai Poclid, nea relatat următoarele:

”Astăzi putem spune că prin muncă și contribuția multor persoane am reușit să facem Ghiroda cunoscută și apreciată la nivel național! Sunt foarte multe rezultate obținute de sportivii noștri, sunt foarte multe evenimente pe care clubul le organizează! “Cupa de vara- Ghiroda” ediția a 3-a este un turneu de fotbal în care am investit multă pasiune

și rezultatele au fost pe măsură! Din nou am simțit bucuria copiiilor, emoțiile părinților și ne-am amintit poate din nou, dacă mai era cazul, de ce facem parte din acest proiect minunat!

Mulțumim echipelor pentru participare, sportivilor și părinților pentru fair-play-ul de care au dat dovadă! Un mare Bravo! celor implicați în organizare! Ne vedem la anul, la ediția 4, una plină de surprize la care începem munca încă de pe acum!”

Reușita organizării din acest an se datorează implicării întregului staff de la CSC GHIRODA, reprezentanților Primăriei GHIRODA și Consiliului Local Ghiroda, precum și a „voluntarilor” care au muncit foarte mult în ultimile săptămâni!

Dar …. NU NE VOM OPRI AICI!

POVESTEA MERGE MAI DEPARTE!

HAI GHIRODA!!!

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share