31/07/2021

Cupa Jandarmeriei la fotbal – ediţia  2017

 

În perioada 07-23 martie a.c. Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa a organizat „Cupa Jandarmeriei la fotbal”, ediţia 2017.

Patru dintre cele opt echipe, reprezentate prin cadre militare din Comandament și subunitățile Inspectoratului de Jandarmi Județean „Mircea cel Bătrân” Dâmbovița, care au ajuns la partea finală a „Cupei Jandarmeriei la Fotbal”, s-au întrecut pe terenul de fotbal al Complexului Turistic de Natație Târgovişte, în ziua de 23 martie a.c., pentru adjudecarea trofeului.

În finala mică s-a calificat Echipa 3 Jandarmi Târgoviște – Echipa 5 Jandarmi Răcari,  iar în finala mare s-au întâlnit Echipa 1 Jandarmi Târgoviște – Echipa Jandarmi-Comandament. Câştigătoare în finala mică a fost Echipa 5 Jandarmi Răcari care a învins echipa adversă cu scorul de 8-2.

În finala mare a acestui campionat în urma loviturilor de departajare câștigătoarea trofeului a fost desemnată Echipa Jandarmi-Comandament, scorul final fiind de 5-3.

Premiile vor fi înmânate câştigătorilor de către domnul colonel MATEI Viorel, împuternicit Inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, în cadrul şedinţei festive ce se va desfăşura în cinstea Zilei Jandarmeriei Române.

Competiţia se înscrie în cadrul acţiunilor dedicate sărbătoririi a 167 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei  Române (3 aprilie 1850).

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share