Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Cuplurile de aur au fost premiate de Primăria Târgoviște – Zilele Cetății 2021

Primăria Târgoviște a premiat astăzi, prin reprezentanții săi, 27 de cupluri care au atins 50 de ani de la căsătorie. Evenimentul a avut loc la Teatrul Tony Bulandra iar gazdele au fost primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, alături de viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, city manager, Gabriel Boriga și Marcela Iordache, director în cadrul DAS Târgoviște (Direcția de Asistență Socială).

”Am avut astăzi privilegiul de a dărui un buchet de flori cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie, adevărate exemple de urmat, târgovișteni care, prin dragoste, înțelegere și sprijin reciproc, au reușit sa depășească împreună toate încercările vietii!”, a precizat primarul Daniel Cristian Stan.

VEZI ALBUM FOTO INTEGRAL

O manifestație care a devenit deja tradiție în orașul nostru și care, alături de alte evenimente ”de suflet”, readuce în atenție omul și nevoia sa fundamentală, aceea de a fi iubit. Dincolo de obstacole, de piedici, de dureri și suferințe, omul poate atinge ”nemurirea” prin iubire, se poate salva prin acest unic și dătător de viață sentiment.

Se cuvine să-i felicităm pe organizatori, pentru faptul că au rămas constanți în aceste acțiuni și au înțeles că fără oameni, fără cei din jur care alcătuiesc ”societatea” și care susțin prin ei înșiși existența ei, nimic nu se poate întâmpla. Nu are loc niciun schimb dacă uităm de oameni.

Urăm ani mulți și plini de sănătate și celor care astăzi au fost motivul unei întâlniri pline de semnificații, seniorilor care formează cuplurile de aur, și care ne-au transmis, din priviri, faptul că viața rămâne o continuă uimire, joacă și mister, chiar și la o vârstă înaintată.

Felicitări tuturor și La mulți ani, Târgoviște!

 

Citește și: Zilele Cetății Târgoviște 2021 – Program complet

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">