Curățarea tapițeriei, o necesitate în fiecare casă

Citești cartea ta preferată pe ea, vizionezi filmele și serialele preferate, iei mici gustări, tragi un pui de somn, îți inviți prietenii să se facă comozi sa îi lași pe cei mici să se joace nestingheriți. Ai ghicit, vorbim despre canapea. Și pentru că realizezi atât de multe activități pe canapea și în jurul ei, a venit timpul să îți explicăm de ce este atât de important să cureți tapițeria în mod regulat. Aici putem extinde aria de exemple, incluzând toate obiectele de mobilier care au tapițerie (fotolii, scaune etc.).

Iată 5 motive pentru care este important să cureți tapițeria mobilierului:

  1. Calitatea aerului

De fiecare dată când iei contact cu obiectele tapițate de mobilier, eliberezi praf, murdărie, spori de mucegai, bacterii, acarieni, alergeni și multe altele în aerul din casa ta. Chiar dacă ți-ai echipat locuința cu filtrele de aer și plante, acestea nu sunt suficiente pentru un aer curat. Dacă nu ai realizat niciodată acest proces de curățare intensă a tapițeriei, a venit momentul să cauți o firmă de curățenie în București care să te ajute.

  1. Sănătate

Știai că alergenii, acarienii, praful, mucegaiul și bacteriile care intră în fibrele tapițeriei obiectelor tale de mobilier pot provoca o gamă largă de boli și alergii dacă nu sunt îndepărtate la timp? Menținerea tapițeriei curate tot timpul reduce drastic prezența acestora și, de asemenea, ajută la menținerea sănătății casei și a membrilor familiei tale. Ia acest lucru în serios mai ales dacă ai în familie persoane cu sensibilitate ridicată la praf sau mucegai.

  1. Mirosuri

Canapeaua familiei este, în principal, locul în care se întâmplă o mulțime de activități relaxante: nenumărate nopți de film, zeci de gustări și mese luate în fața televizorului, desene animate alături de cei mici, jocuri cu animalele de companie, schimbat de scutece și multe altele. Pentru majoritatea familiilor, mobilierul din camera de zi devine locul preferat pentru toate activitățile de peste zi. În mod clar, se întâmplă multe pe canapeaua ta preferată, iar acest lucru poate conduce la un miros neplăcut. Aici putem adăuga și mirosurile de mâncare, mai ales dacă livingul și bucătăria sunt open space. Curățarea tapițeriei ajută la îndepărtarea mirosurilor neplăcute.

  1. Durabilitate

Mobila este o investiție și, de multe ori, una costisitoare. Fie că este vorba doar despre pete, inclusiv acestea pot afecta rezistența tapițeriei. Știai că rezistența tapițeriei este afectată și de praf? Acesta, împreună cu murdăria, acționează ca un șmirghel prin frecarea de țesătură. O curățare regulată te ajută să te bucuri mai mult de piesele tale de mobilier.

  1. Aspect

Imaginează-ți cum ar fi ca tapițeria canapelei tale să arate ca nouă chiar și după foarte mulți ani de la achiziție! Petele apar fără să vrem și, uneori, fără să ne dăm seama, însă o curățare profesională le va îndepărta în doar câteva minute.

Nu toată lumea este înarmată cu răbdarea necesară pentru a face curățenie generală în fiecare săptămână. De multe ori, nici timpul nu ne permite acest lucru, fiind mereu prinși între job, viața de familie, prieteni, activități sportive etc. Firma de curățenie Topmop.ro îți vine în ajutor cu servicii profesionale de curățenie, astfel încât tu să te bucuri de mai mult timp alături de cei dragi.

Sursă foto: freepik.com

Distribuie acest articol Oficial Media
Share