Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Curățenia corporativă – oferta firmelor de curățenie

O companie care se respectă nu poate permite ca biroul, depozitul sau magazinul său să fie asociate cu mizerie. Un miros proaspăt, suprafețe strălucitoare, facilități sanitare dezinfectate și lipsa gunoaielor cresc încrederea în companie în rândul clienților și angajaților. Utilizând serviciile oferite de o firmă de specialitate, orice companie poate avea parte de curățenie impecabilă. Cu toate acestea, realizarea operațiunilor specifice, nu trebuie să perturbe activitatea angajaților și funcționarea echipamentelor.

Curățenia birourilor – tot ce e mai bun pentru clienți și angajați

Birourile trebuie curățate în mod regulat. Deși nu există murdărie majoră acolo, praful se acumulează și podeaua necesită spălare și aspirare. De asemenea, este necesar să se pună accent pe igienizarea încăperilor sociale. Neglijența este în contradicție cu reglementările de sănătate și siguranță și poate fi taxată în cazul unor controale.

Atunci când angajezi o firmă de curățenie pentru curățarea biroului, te poți aștepta ca aceasta să efectueze operațiuni de bază, cum ar fi aspirarea și spălarea podelelor, curățarea blaturilor și a birourilor și îndepărtarea prafului de pe echipamentele de lucru – imprimante, calculatoare, laptopuri, etc. Firma de curățenie se va ocupa și de curățarea și igienizarea mochetelor oferind și servicii de curățenie covoare Cluj. De asemenea, poți încredința angajaților unei firme specializate sarcinile de curățare a geamurilor din exterior și din interior, a altor suprafețe de sticlă sau a mobilierului tapițat.

Când alegi serviciile de curățenie birouri Cluj, este necesar să le incluzi și pe cele de igienizare a bucătăriei companiei, inclusiv a mașinilor de cafea și a celorlalte aparate care asigură confortul angajaților.

Curățenia în magazine – tot ce e mai bun pentru clienți

Un magazin alimentar, un butic sau chiar un magazin de biciclete – indiferent de sectorul în care activează, ar trebui să fie curat. Menținerea igienei are impact pozitiv asupra sentimentelor clienților care, la intrarea în locație, iau decizia de a rămâne acolo și să facă cumpărături sau de a părăsi unitatea.

Dacă personalul magazinului nu se poate ocupa de curățenie, o firmă specializată va realiza operațiunile necesare pentru buna desfășurare a activității. Aceasta va spăla podelele și vitrinele, va curăța zonele de expunere, va spăla covoarele și va curăța încăperile sociale ale companiei.

Igienizarea magazinului se poate face în mod continuu – în fiecare zi sau săptămânal când nu există clienți în incintă.

Curățenie specializată în hale și depozite

Halele mari de producție și asamblare, atelierele și depozitele sunt foarte greu de organizat și de curățat, mai ales cele în care se deplasează vehiculele. Acestea conțin adesea pete de ulei sau de la substanțe greu de îndepărtat, iar traficul uneori nu se oprește 24 de ore pe zi.

Proprietarii de hale, depozite, ateliere și firme de montaj pot apela la serviciile unei companii specializate care vor curățarea pardoselile folosind produse chimice și mașini speciale. Ofertele firmelor de igienizare pot include și alte operațiuni, precum cele de menținere a rafturilor pentru depozitarea mărfurilor sau materialelor sau servicii de curățare a posturilor de lucru ale angajaților.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin