Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Curs Machiaj Târgovişte, deschiderea 20 Noiembrie 2016- PROFESIONAL NEW CONSULT

 18068253 - young blond preparing for a photo session

Dacã doriţi sã vã iniţiaţi în tainele machiajului, fie pentru a urma o carierã în domeniu, fie pentru a vã îmbunãtãţi tehnica atunci când vã automachiaţi pentru diferite ocazii, cursul de Machiaj (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj) organizat în Târgovişte, ce va avea deschiderea în data de 20 Noiembrie 2016 este soluţia. Cursul este susţinut de formatori cu experienţã, produsele cu care se lucreazã fiind produse profesionale iar condiţiile de studiu sunt excelente. 

Important !!! Cursul este acreditat şi recunoscut de Ministerele Muncii şi Educaţiei diplomele fiind valabile atât în ţarâ cât şi în strãinãtate. Pentru aceastã sesiune, mai sunt doar 2 locuri !!!

Alãturi de formatori specialişti veţi ȋnsuşi tainele machiajului, noţiuni utile ȋn cadrul viitoarei cariere ȋn domeniu sau doar pentru a vã automachia. Cursul este oferit la preţul de 690 lei.

(http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj)

foto-machiaj201

Tehnica machiajului de zi, machiajul de searã, machiajul de ocazie, noţiuni privind folosirea corectã a instrumentarului din trusa de machiaj, evitarea greşelilor cel mai des întâlnite în tehnica machiajului, dezvoltarea imaginaţiei şi pasiunii pentru aceastã frumoasã profesie sunt doar câteva dintre subiectele abordate în cadrul cursului.

La Profesional New Consult BLACK FRIDAY devine BLACK NOVEMBER ! Avem reduceri toatã luna ! Începând cu 01 Noiembrie pânã pe 30 Noiembrie, vino sã profiţi de ofertele BLACK FRIDAY şi la orice curs ales în valoare de peste 450 lei vei plãti mai puţin !!!

20% REDUCERE dacã te înscrii şi achiţi integral douã sau mai multe cursuri !

15% REDUCERE pentru plata integralã a unui curs !

5% REDUCERE pentru plata în rate !

50 de tricouri personalizate oferite prin extragere la finalul lunii !

Beautiful bride wedding with makeup and curly hairstyle. Stylist

Mai multe detalii despre cursul de Machiaj pot fi obţinute accesând urmãtorul link : (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj)  sau  adresându-vã centrului de studii Profesional New Consult la urmãtoarele coordonate :

telefon contact :  0784.333.777, 0784.045.025, 0720.420.330

sau puteţi remite un email la adresa : office@profesionalnewconsult.ro.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt: 

Curs Stilist Protezist Unghii (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii)

Curs Aplicare Gene (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/aplicare-gene-false)

Curs Tatuaj Cosmetic, Microblading (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj-semipermanent)

Curs Pensat Profesional (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-pensat-profesional)

Distribuie acest articol Oficial Media
Share