Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

ALEGERI PARLAMENTARE 2016: Lansarea candidaturilor Partidului Mișcarea Populară

pmp-lupta-pentru-romaniaAstazi 6.11.2016, o delegatie de peste 100 de persoane din Organizatia PMP Dambovita a participat la evenimentul de lansare a candidaturilor din partea Partidului Miscarea Populara pentru alegerile parlamentare 2016. Evenimentul a avut loc la Sala Palatului din Bucuresti, in prezenta a peste 6000 de oameni veniti din toate judetele tarii, se arată în comunicatul de presă din partea PMP Dâmbovița.

Presedintele Traian Basescu a transmis celor prezenti cateva mesaje:

„PMP va intra în Parlament cu un scor foarte bun. Nu datorită mie, ci datorită efortului pe care îl veţi face în toate judeţele. Deviza noastră, sloganul nostru, în această campanie este: „Lupt pentru România!“

Nu am crezut că o să mai văd sala asta ca pe vremea PDL, plină de entuziasm. Plină cu oameni care, prin entuziasmul lor, îmi arată că nu am greşit construcţia unui partid nou care să lupe cu sistemul, care să se dedice României.

 A fost un moment în care spuneam că am îngenuncheat sistemul, dar nu l-am înfrânt. Preşedintele Ion Iliescu l-a consolidat. Am avut procurori generali numiţi de mine cărora le-am cerut să finalizeze dosarul Revoluţiei şi a Mineriadei. Acolo sunt tainele sistemului. Cei care au făcut să fie clasate, amânate, sunt cei care au protejat sistemul.

Misiunea noastră e să smulgem definitiv România din mâinile sistemului. Justiția trebuie să elucideze dosarul Revoluției și al Mineriadei din 13-15 iunie. Este clar că n-am reușit să distrug sistemul. Sistemul e format din generali, procurori, profesori, judecători și lucrează în interes propriu.

Obiectivul nostru politic este Unirea cu Moldova. Unirea se va face, estimez eu, în 5-6 ani.”

img

 Pe langa mesajele lansate de Traian Basescu, mesaje pozitive au venit si din partea Presedintelui executiv Valeriu Steriu:

„Pentru politica românească astăzi este o zi importantă pentru că PSD-ul şi PNL-ul înţeleg că nu se poate face politică fără Partidul Mişcarea Populară.

Suntem partidul de care trebuie să se teamă pentru că fără noi nu vor pune primul-ministru la Palatul Victoria la 11 decembrie. Este astăzi o zi importantă pentru că îl avem astăzi, alături de noi, pe omul care a condus ţara vreme de un deceniu şi este omul care a condus de la Palatul Cotroceni.

Dacă vom munci bine în următoarele 40 de zile, dacă ne vom strădui să dăm fiecare picătură de energie în campania care urmează, peste 40 de zile îl vom putea instala într-un alt palat, îl trimitem în Palatul Victoria.

Avem astăzi toate ingredientele necesare pentru a avea succes în alegeri. Iar aceste ingrediente sunt cei mai buni candidaţi pe care i-aţi văzut mai devreme, avem cele mai unite organizaţii şi cele mai puternice, avem cea mai realistă ofertă electorală şi cu siguranţă avem cea mai puternică locomotivă electorală, preşedintele Traian Băsescu„. 

valeriu-steriu

 Candidatii PMP Dambovita prezentati astazi la eveniment, au fost:

Pentru Senatul Romaniei:

-Radu Richard Vicentiu

-Toader Constantin

-Coman Valentina

-Lamba Gheorghe

 

Pentru Camera Deputatilor :

– Ivaschescu Nicolae

– Popa Dorel

– Nitu Liliana

– Nila Ciprian

– Banaru Razvan

– Hamza Marius

– Nitoiu Valentin

– Dragomir Daniel

– Oprisan Gabi

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share