Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Dan Barna în Târgoviște: Alianța USR PLUS a reușit să schimbe parola în Dâmbovița

Dan Barna, candidatul Alianței USR PLUS la alegerile prezidențiale, a ajuns, duminică, 8 septembrie, cu caravana strângerii de semnături în Târgoviște, unde a susținut o conferință de presă alături de Dumitru Lupescu, deputat USR de Dâmbovița, și Daniel Blaga, președinte PLUS Dâmbovița. 

Dan Barna

Dan Barna a declarat, că rezultatul obținut la alegerile europarlamentare în Dâmbovița arată că Alianța USR PLUS a reușit să schimbe parola lui Liviu Dragnea cu mesajul Alianței – Fără hoție ajungem departe -.

“Și la Târgoviște, ca peste tot în țară, românii ne spun același lucru, că s-au săturat de vechea clasă politică. România trebuie să redevină o țară în care putem să fim fericiți aici, acasă. Iar acest lucru se poate dacă oamenii onești și competenți aleg să se implice în politică, să nu mai stea deoparte. În Târgoviște am câștigat alegerile europarlamentare și astfel am reușit să schimbăm parola lui Liviu Dragnea cu mesajul Alianței USR PLUS – Fără hoție ajungem departe-. Vom continua să aducem schimbarea în județul Dâmbovița, pentru că ne-am propus ca la viitoarele alegeri locale să oferim o conducere a oamenilor cinstiți și competenți.”, a transmis Dan Barna, candidatul Alianței USR PLUS la alegerile prezidențiale.

 

Dan Barna a vorbit în conferința de presă și despre viitorul său program ca Președinte dar și despre obiectivele viitoarei guvernări USR PLUS: “Atât programul meu pentru alegerile prezidențiale, cât și cel al viitoarei guvernări USR PLUS, are ca obiectiv major schimbarea României într-o țară în care ne dorim să trăim. Putem face acest lucru prin investiții în educație, demararea proiectelor mari de infrastructură, reformarea administrației publice și îndepărtarea rubedeniilor incompetente din funcțiile publice, digitalizarea țării noastre și sprijinirea antreprenorilor. Ca Președinte, eu voi fi un Președinte activ și implicat.”, a explicat Dan Barna, candidatul Alianței la Președinția României.

Deputatul USR Dumitru Lupescu i-a asigurat pe dâmbovițeni că USR va continua să lucreze numai pentru cetățeni: “Avem plăcerea să avem în mijlocul locuitorilor municipiului Târgoviște pe Dan Barna, candidatul Alianței USR PLUS la Președinția României la alegerile din noiembrie 2019. Așa cum vă spuneam, am dus o campanie curată, pentru oameni. Am stat astăzi de vorbă cu locuitorii din Târgoviște, și aceștia ne-au spus că și-ar dori o Românie unde se respectă legea dar mai ales să se întoarcă acasă românii plecați la muncă în străinătate Îi asigur pe toți locuitorii din Dâmbovița că USR nu se dezminte și va lucra numai pentru cetățeni.”

La rândul său, Daniel Blaga, președinte PLUS Dâmbovița a subliniat că: “Încrederea dâmbovițenilor acordată Alianței la alegerile europarlamentare de pe 26 mai, a trimis în Parlamentul European cea mai competentă echipă de europarlamentari pe care România a avut-o vreodată. Ca o recunoaștere a acestui fapt, Dacian Cioloș a fost ales președintele grupului european Renew Europe, cea mai înaltă poziție ocupată de un român în Parlamentul European. Schimbarea pe care ne-o dorim pentru România continuă, de aceea Alianța USR PLUS îl propune Dan Barna Președinte și pe Dacian Cioloș Prim-ministru. Dan Barna este garanția că va da României un guvern competent și onest.”

Candidatul Alianței USR PLUS la Președinția României va strânge semnături de-a lungul acestei săptămâni în toate județele din regiunea Dobrogei și a Munteniei. Până pe 18 septembrie, Dan Barna va merge prin toate județele din țară pentru a strânge cele 200.000 de semnături necesare înscrierii candidaturii la Președinția României.

Alianța USR PLUS – DÂMBOVIȚA

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">