Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Daniel Cristian Stan este ”Omul anului 2021 în Dâmbovița”

O inițiativă lăudabilă a lui Costin Mihai, ancheta-sondaj ”Omul anului 2021 în Dâmbovița” realizată în perioada sărbătorii dintre ani. Proiect deloc ușor, sondajul desfășurat pe trei categorii a fost unul solicitant atât prin prizma prezenței continue în social media cât și prin volumul de gestiune și marketingul de cooptare a echipelor de jurnaliști si seniori. Cine a lucrat cu astfel de sondaje știe despre ce este vorba și ce efort implică asemenea proiecte. Așadar, felicitări Sportimpact, felicitări, Costin Mihai!

De asemenea, din această anchetă mai putem trage câteva concluzii extrem de interesante. Oameni care au fost votați de sute de persoane în top 3 la categoria ”cititori”, la clasamentul final nu se află în top 3. Personalități clasate in primele 10 la categoria cititori, nu se află în primele 10 în clasamentul final.

Singurele trei personalități care se află în top 10 la toate cele trei categorii sunt: Daniel Cristian Stan, Corneliu Ștefan și Claudiu Dumitrescu.

Totodată, dacă mai era nevoie să se confirme lucruri care țin de sociologia comunicării, cei trei de mai sus, se află de fapt in top 3 la secțiunea votată de jurnaliști.

După cum spuneam într-un articol, influencerii își au rolul lor, presa este în cele din urmă cea care dă trendul, căci ”nu contează câte mâini ai strâns ci câte scrie presa că ai strâns.” Articolul integral aici! Omul nu este, ci devine, dacă ar fi să-l citam pe Jean-Paul Sartre, de unde și ideea că el nu are capacitate de selecție prin sine ci prin influențele exterioare.

Omul este un lucru de mijloc între nimic și tot, afirmă Blaise Pascal, deci el poate fi mișcat de la minus infinit la plus infinit in funcție de mediu și context. Astfel, rămân cu rol definitoriu influencerii, din care categorie sunt comunicatorii cu rol de massmedia, de propagandă și de informare. Aceștia sunt cei care decid cât și unde se va situa o pătură socială, o mulțime.

Citește și: Despre cea mai mare putere a lumii: presa!

Mai jos redăm materialul realizat de Costin Mihai, inițiatorul proiectului:

Conform așteptărilor, secțiunea OMUL ANULUI 2021 ÎN DÂMBOVIȚA a produs și cel mai mare interes, dovadă că au nominalizat aproape 1.000 de internauți. A fost singura secțiune în care fiecare categorie de votanți a indicat un lider diferit, astfel că suspansul s-a menținut până la final. A câștigat Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște (30p), favoritul seniorilor Cetății, pe podium și la celelalte categorii. L-a urmat, foarte aproape, Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița (28p), Omul anului în opinia jurnaliștilor. Publicul online l-a indicat ca lider pe Înaltpreasfințitul Mitropolit Nifon Mihăiță, Arhiepiscop de Târgoviște (20p), vorbind despre un podium cu multă greutate. Poziții onorante în TOP 10 al elitei locale au mai ocupat Claudiu Dumitrescu, Ionuț Ghibanu, Sorin Stoica, Darius Movileanu, Alina Mavrodin Vasiliu, Ivan Ivanoff, Luciana Cristea, Carmen Holban, Carmen Marcu și Valentin Calcan

Omul anului 2021 în Dâmbovița
Primarul Municipiului Targoviste, Daniel Cristian Stan, Omul anului 2021 în Dâmbovița

„Acest premiu mă onorează și mă obligă!”

Daniel Cristian Stan a câștigat în premieră titlul de OMUL ANULUI în Anchetele Sport Impact, distincție care i-a validat activitatea performantă ca primar al municipiului Târgoviște. „Sunt onorat și mă înclin în fața celor care s-au gândit la mine! Acest lucru înseamnă că activitatea Primăriei Târgoviște este apreciată. Este, deopotrivă, meritul echipei care gestionează astăzi administrația publică locală târgovișteană, fără de care, nimic nu se putea realiza. Bineînțeles că rezultatul poate fi interpretat cu subiectiv, însă faptul că au fost atâtea sute de târgovișteni, de dâmbovițeni, care s-au gândit la mine, mă onorează și mă obligă, în același timp. Felicitări pentru inițiativă, Sport Impact!”, este mesajul marelui câștigător.

*nota redacției: Atât Daniel Cristian Stan cât și Corneliu Ștefan se află în topul național întocmit de Flux24

Cum s-a votat!

Dacă publicul online a votat sub formă de comentarii, seniorii și jurnaliștii au fost aleși de noi, în număr de 10 pentru fiecare categorie. Lista seniorilor, care au acceptat să-și prezinte opțiunile, i-a cuprins pe George Coandă, Ivan Ivanoff, Ioan Marinescu, Vali Nițu, Gavriel Păunescu, Constantin Pehoiu, Jean Popescu, Tudorică Răducanu, Gheorghe Tzitzeclis și Danil Zepiși (în ordinea alfabetică). Din partea jurnaliștilor, au nominalizat Marius Buga, Gabriel Cristache, Gabriel Degeratu, Marius Dumitrache, Mihai Eremia, Cristi Iordache, George Manea, Adrian Năstase, Ion Obăgilă și Ana Maria Popescu. Fiecare votant a transmis trei nominalizați, într-o anumită ordine. Locul 1 a primit 3 puncte, locul 2 – 2 puncte, iar locul 3 – 1 punct. S-a alcătuit o ierarhie pentru fiecare categorie de votanți, în care au acumulat puncte finale primii 10 clasați, după cum urmează: locul 1 – 12 puncte, locul 2 – 10 puncte, locul 3 – 8 puncte, locul 4 – 7 puncte, locul 5 – 6 puncte, locul 6 – 5 puncte, locul 7 – 4 puncte, locul 8 – 3 puncte, locul 9 – 2 puncte, locul 10 – 1 punct. Punctele acumulate pe categorii au contribuit la realizarea clasamentului final.

Clasament final

1. Cristian Stan (Primar municipiul Târgoviște) – 30p

2. Corneliu Ștefan (Președinte Consiliul Județean Dâmbovița) – 28p

3. Înaltpreasfințitul Mitropolit Nifon (Arhiepiscop de Târgoviște) – 20p

4. Claudiu Dumitrescu (Manager Spitalul Județean de Urgență Târgoviște) – 17,5p

5. Ionuț Ghibanu (Vicar Eparhial Arhiepiscopia Târgoviște) – 10p

6. Sorin Stoica (Director Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița) – 7,5p

7. Darius Movileanu (Multiplu medaliat național și internațional la tenis de masă) – 7p

8. Alina Mavrodin Vasiliu (Director artistic Festivalul „Crizantema de aur”, Fondator senior-editor Jurnal de Dâmbovița) – 5,5p

8. Ivan Ivanoff (Eseist, istoric al dreptului, publicist, Fost secretar al județului Dâmbovița) – 5,5p

10. Luciana Cristea (Vicepreședinte Consiliul Județean Dâmbovița) – 5p

10. Carmen Holban (Deputat, Om de afaceri) – 5p

10. Carmen Marcu (Medic) – 5p

10. Valentin Calcan (Președinte Camera de Comerț și Industrie Dâmbovița, Om de afaceri) – 5p

Clasament cititori

1. ÎPS Nifon Mihăiță – 12p

2. Ionuț Ghibanu – 10p

3. Cristian Stan – 8p

4. Darius Movileanu – 7p

5. Corneliu Ștefan – 6p

6. Luciana Cristea – 5p

7. Claudiu Gilia – 4p

8. Claudiu Dumitrescu – 3p

9. Ciprian Prisăcaru – 2p

10. Emil Săndoi – 1p

Clasament seniori

1. Cristian Stan – 12p

2. Corneliu Ștefan – 10p

3. ÎPS Nifon – 8p

4. Claudiu Dumitrescu – 7p

5. Alina Mavrodin Vasiliu – 5,5p

5. Ivan Ivanoff – 5,5p

7. Anca Ciupercă – 2p

7. Gabriel Boriga – 2p

7. Antonel Jîjîie – 2p

7. Doru Ștefan – 2p

7. Ionuț Vulpescu – 2p

Clasament jurnaliști

1. Corneliu Ștefan – 12p

2. Cristian Stan – 10p

3. Claudiu Dumitescu – 7,5p

3. Sorin Stoica – 7,5p

5. Carmen Holban – 5p

5. Carmen Marcu – 5p

5. Valentin Calcan – 5p

8. Florin Georgescu – 1,2p

8. Alexandru Iorga – 1,2p

8. Mihail Popa – 1,2p

8. Emil Săndoi – 1,2p

8. Mihnea Ștefan – 1,2p

Daniel Cristian Stan, Corneliu Ștefan și Titus Corlățean în topul Flux24 pe anul 2021

Distribuie acest articol Oficial Media
Share