Daniel Cristian Stan: „Lipsa unor măsuri economice va avea consecințe grave”

Primarul Municipiului Târgoviște a adus astăzi în atenția publică câteva aspecte importante referitoare la situația actuală. Acesta a precizat că Administrația Publică Locală ia în continuare măsuri pentru prevenirea și combaterea infectării cu coronavirus, precum igienizarea spațiilor publice, dezinfectarea scărilor de bloc și implementarea unor dispensere alimentate cu gel.

Surprinzător sau nu, Daniel Cristian Stan a explicat că încă nu există măsuri care să sprijine Administrațiile Locale, dar în ciuda acestui fapt, eforturi se fac în mod constant la nivelul municipiului.

Mai mult decât atât, edilul nu a ezitat în a-și spune părerea cu privire la unele decizii luate de guvern:

„Este o greșeală să tai din venituri pe timpul unei pandemii, a unei crize. Dacă așa înțelege guvernul că trebuie să contribuie la lupta împotriva coronavirus, vor fi consecințe extraordinar de grave”.

Acesta numește situația în care ne aflăm „o perioadă de impredictibilitate”, din cauza panicii provocate de lipsa de comunicare a guvernului cu cetățenii.

De asemenea, primarul aduce în discuție lipsa unor măsuri care să susțină economia țării: „În momentul de față, nu există măsuri care să sprijine mediul economic, iar asta poate duce la o criză economică cum nu am mai întâlnit până acum în România”.

Conferința integrală:

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share