Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Daniel Cristian Stan: Târgoviștea se transformă în fiecare zi, vă mulțumesc pentru încrederea acordată!

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a transmis astăzi un mesaj la împlinirea a 3 ani din cel de-al doilea mandat în funcția de edil. Acesta a precizat că voturile primite îl onorează, dar îl obligă în același timp să își continue munca începută și să ducă municipiul Târgoviște în topul celor mai dezvoltate centre urbane din țară.
”În urmă cu 3 ani, pe 27 septembrie, primeam votul dumneavoastră pentru un nou mandat de primar al municipiului Târgoviște. Era, pe de o parte, confirmarea încrederii că suntem pe traiectoria corectă și, totodată, încărcarea unei responsabilități și mai mari, aceea de a nu dezamăgi.
Am crezut, de la început, într-un proiect major de dezvoltare a Cetății de Scaun și de transformare într-un centru urban atractiv, ofertant, care să fie dat exemplu la nivel național. Am crezut și ați crezut împreună cu mine. În multe privințe, am reușit; în altele, suntem pe drumul bun. Mă cunoașteți, deja; nu uit nimic, nimic din ce-am promis!
Acest mesaj este pentru dumneavoastră să vă mulțumesc pentru că mi-ați dat încredere și, o dată cu asta, energia de a mișca lucrurile. Târgoviștea noastră se transformă în fiecare zi. Târgoviștea noastră este Acasă”, a precizat Daniel Cristian Stan.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin