Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Davai Theatre-Israel conduce în clasamentul Oficial Media la Festivalul Babel 2024

Davai Theatre -Israel conduce în clasamentul Oficial Media cu două zile înainte de final. Acesta este realizat din intervievarea publicului profesionist: actori, scenariști, regizori din toate țările prezente la Festivalul Babel, critici, jurnaliști, oameni de cultură dar și spectatori care au fost prezenți pe întreaga durată a manifestării artistice.

Davai Theatre-Israel conduce în clasamentul Oficial Media

De menționat că dintre cei intervievați nimeni nu a vizionat toate reprezentațiile cuprinse în program (nici nu era posibil). La mică distanță ca număr de voturi se află trupa din Polonia, Grotowski Institute and Studio WACHOWICZ/FRET și, ce este cel mai interesant este faptul că ziua de 11 iunie a dat primele două locuri, ambele reprezentații desfășurându-se în aceeași zi la ore și locuri diferite.

În data de 18 iunie vom afla topul ziarului Oficial Media. Stați aproape!

Pe următoarele locuri se aflăTroienele – trupa din Debrecen, Ungaria la egalitatate cu Lituania, urmate îndeaproape de China cu Shanghai Artist Collective, recital de operă tradițională și ”Viata lui Hokusai”-Japonia (Global Business Labo Inc.). Rezultatul publicat este parțial (luni -vineri), mai sunt două zile pline de reprezentații din România și de peste hotare și, în data de 18 iunie vom afla topul ziarului Oficial Media. Regula aplicată este că nu există regiuli. Important este ca votantul să fi asistat la cea mai mare parte a activităților din program. Stați aproape!

Global Business Labo Inc. Japonia

Davai Theatre-Israel conduce în clasamentul Oficial Media

DAVAI este un grup de teatru cu sediul în Tel Aviv, fondat de trei artiști independenți Fyodor Makarov, Losha Gavrielov și Vitaly Azarin. TRIO-ul și-a dus producțiile de pe tot globul, în locuri precum SUA, Mexic, Serbia, Rusia și India. Circuitul internațional este ajutat de faptul că Davai se angajează în creații non-verbale. Atenție, asta nu înseamnă că nu există discrepanțe culturale de navigat. Limbajul vorbit poate să nu intre în joc cu Davai, dar există totuși diverse norme culturale locale care pot avea un impact asupra modului în care este recepționat spectacolul, așa cum au descoperit singuri la un spectacol în India.

„Am descoperit că indienii nu primesc sarcasmul”, chicotește el. „Există un moment în spectacol când publicul râde pentru că eroul poveștii se distrează prost. Dar, în India, nu au râs. Au crezut că eroul suferea de fapt. Asta nu a funcționat acolo.”

Dumnică -ultima zi de spectacole în Festivalul Babel

Program Babel, 16 iunie 2024: Coreea de Sud, Bulgaria, Danemarca. Richard 3. Omul Teatrul Tony Bulandra, România

Distribuie acest articol Oficial Media
Share