De ce este Simona Halep numărul 1 WTA? VIDEO!!! Pentru că poate mai mult decât toate celelalte adversare. Aritmetică elementară

De ce este Simona Halep numărul 1 WTA? Pentru că poate câștiga atunci când nimeni nu mai speră, pentru că poate puncta de 20 de ori la rând sau măcar o dată în plus față de adversară. Românca a dovedit că dacă forma fizică și tonusul psihic sunt pe plus poate scoate din minți orice jucătoare din tenisul mondial.

De ce este Simona Halep numărul 1 WTA?

Halep – Radwanska,  diseară, ora 19:00

Așa s-a întâmplat și în meciul cu franțuzoaica Oceane Dodin, iar în așteptarea jocului de la șapte seara, ora României, vă invit să urmărim împreună o scurtă sinteză video, secvențe din finalul ultimului meci.

Simona Halep (1 WTA, 26 de ani) va juca șaisprezecimile de finală ale turneului Premier Mandatory de la Miami împotriva Agnieszkei Radwańska (29 de ani, 32 WTA), sâmbătă, în jurul orei 19:00.

Jucătoarea poloneză, cap de serie numărul 30, a trecut, cu 6-3, 7-6 (4), de belgianca Alison Van Uytvanck, locul 51 WTA, într-o oră şi 49 de minute. Scorul întâlnirilor directe Halep – Radwanska este de 5-5.

Simona Halep – Videosinteza ultimului meci

De ce este Simona Halep numărul 1 WTA? Pentru că poate mai mult decât toate celelalte adversare. Sună ca un banc dar realitatea ține de aritmetică elementară. Urmăriți mai jos secvențe video din finalul meciului cu Oceane Dodin și declarația Simonei referitoare la jocul adversarei.

„Am avut multe meciuri dificile, sunt obişnuită. Am vrut doar să rămân concentrată şi la final am câştigat. Am luptat până la final şi acesta este lucrul cel mai important. Este greu să joci împotriva unei astfel de jucătoare, pentru că loveşte foarte puternic şi nu ştii unde vine mingea. Am încercat să fiu puternică pe picioare, să lovesc mingea şi să o fac să se mişte mai mult, pentru că avea probleme să lovească mingea din alergare. A fost un meci nebun, nu am ştiut unde vine mingea, a trebuit să rămân concentrată pentru fiecare punct, să fiu atentă la fiecare lovitură a ei”, a declarat Halep, după partida cu Dodin.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share