Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

De ce să consumi păstură românească și de unde poți să o cumperi pe cea mai bună ?

Păstura este produsul apicol numit și pâinea albinelor.

Stupul albinelor este plin de remedii naturale și bunătăți cu proprietăți curative excelente. Desigur că mierea este principalul aliment minune, dar nu și singurul. Alături de acest dulce unic, se numără și polenul crud proaspăt, lăptișorul de matcă, propolisul, căpăceala cu miere sau fagurii. Însă astăzi ne vom opri asupra păsturei. Descoperă în continuare ce este păstura, cum o poți recunoaște, de ce este bine să o consumi și pentru ce afecțiuni și de unde se procură.

Ce este păstura și cum arată acest produs apicol ?

Albinele mature, dar și puii acestora se hrănesc cu păstura, de aceea este cunoscută și drept pâinea albinelor. Deși par mici, stupul și albinele sunt foarte complexe. Păstura este obținută din polenul fermentat în stup sau supus condițiilor specifice din ”casa albinelor”. Desigur că avem de-a face cu un produs în totalitate natural. Deoarece a fost formată în fagure, micile bucăți de păstură păstrează forma celulei de fagure. Aceasta este comercializată în borcane cu diferite cantități.

De ce să alegi păstură românească ?

Păstura face adevărate miracole pentru ficat sau afecțiuni ale tubului digestiv și ajută împotriva stresului, tot mai prezent în cotidian. De asemenea, păstura este indicată și în cazurile de anemii pentru că are un conținut bogat și divers de vitamine, aminoacizi și enzime. Pentru a te putea bucura de toate aceste beneficii pentru sănătate, îți recomandăm pastura romaneasca de la Stupina Moldovan. Produsele apicole românești sunt naturale, recoltate în condiții optime și obținute din plante autohtone în zone nepoluate.

De unde să achiziționezi păstură de calitate ?

Multe persoane se întreabă de unde cumpar pastura adevarata, dar și alte produse apicole ? Răspunsul nostru este mereu același: de la brandul românesc Honey-Land. Fie că dorești să încerci o miere crudă, produse pentru imunitate sau băuturi speciale, așa cum este miedul, toate acestea și multe altele sunt disponibile în catalogul divers al producătorului român. Ca să revenim la produsul de astăzi, păstura, aceasta este disponibilă sub diverse gramaje, pentru cure complete și are un raport calitate preț excelent. Încearcă și te vei convinge!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">