”De copii depinde viitorul fiecarei națiuni, ei sunt cea mai importantă avere a noastră!”

Europarlamentarul umanist, Maria Grapini, a transmis un mesaj emoționant cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului:
“La mulți ani, tuturor copiilor! De copii depinde viitorul fiecarei națiuni, ei sunt cea mai importantă avere a noastră, a părinților!
Sunt mamă și bunică și am trăit cele mai înălțătoare sentimente!
Suntem datori să fim toți mai responsabili și să investim în copii!
Copiii, să nu uităm, au nevoie, mai mult ca oricând, de modele! Societatea în ansamblu, dar mai ales cei care decid prin legi și reguli ar trebui să pună pe primul loc copiii!
De Ziua lor, le doresc tuturor copiilor să aibă liniște și pace acolo unde se află, să fie sănătoși, să aibă aripi pentru împlinirea fiecărui vis pe care îl au, să se bucure de oamenii de încredere care le oferă dragoste și căldură și să aibă curaj în ceea ce își propun să facă!
Educarea lor, pregătirea lor pentru ce va să vie, asigurarea unui mediu sigur şi predictibil trebuie să reprezinte o prioritate pentru toţi cei care gândesc sănătos şi realist. Mi-aş dori să nu mai avem copii discriminaţi, fără şanse la educaţie sau la o viaţă normală. Mi-aş dori să nu mai existe, în România, copii trişti sau săraci, cu părinţi disperaţi că nu le pot oferi o zi de mâine senină.
Ca europarlamentar, am susținut întotdeauna proiectele pentru copii, atât proiectele naționale, cât și proiectele europene. Și cred foarte mult că, în toate programele de guvernare, trebuie să existe un capitol dedicat copiilor, un capitol dedicat îmbunătățirii educației, accesului la educație pentru toți copiii.
La mulți ani, dragi copii, sănătate și o viață plină cu bucurii!”
Distribuie acest articol Oficial Media
Share