20/09/2021

De pe la Proteste – impresii.

Cu așa ceva s-a tras în protestatari:

Pe aceia care susțin că e bine în România sub psd și care nu înțeleg că li se fură și dreptul la liberă exprimare, nu doar că se simulează nivelul de trai a fi „în creștere” (praf în ochi când odată cu pensiile și salariile cresc de 2-3 ori și taxele și impozitele la stat), în țara pensiilor nesimțite, în țara analfabetismului încurajat și proliferând, a nimicirii pe toate căile a sistemului de sănătate publică, a lipsei medicamentelor din farmacii, țara gropilor pe șosele, țara vilelor luxoase pentru ei și a …ce rămâne pentru populație, a sfidării/ignorării poporului, îi întreb dacă li se pare normal ca Diaspora, care trimite bani în țară, bani care nu ajung la populație, ci, prin taxe și impozite intră tot în buzunarul conducerii superioare de partid și de stat, revin -dacă li se pare normal ca Diaspora să fie primită cu gloanțe, violențe, jandarmi care să creeze blocaje la graniță și pe tot traseul către guvern -București, în timpul protestelor nouă din Piața Victoriei să ni se bruieze telefoanele, revoluție înăbușită prin impunerea forței, intimidare, măcel. ????!

Unii tot insistă pe ideea diabolică: MANIPULAREEE!! Eu -recunosc- sunt manipulată: de propria mea conștiință. Ferice de acela care se poate raporta la o conștiință verticală, sănătoasă, iubitoare, binecuvântată. Deie Domnul să ne înmulțim zi după zi mai mult noi, ăștia „manipulați” de o asemenea conștiință care aude, simte, vede ROMÂNEȘTE; și căreia ÎI PASĂ…!

Într-o țară civilizată, europeană, acestea toate nu sunt permise. În țara copiilor înfometați, a persoanelor cu dizabilități, țara în care ni se promite să trăim bine în campanii electorale, ca apoi să înțelegem cine …trăiește bine și pe spatele cui, toate astea sunt strigător la Cer de nedrepte și nu pot să continue, pentru cine VEDE.

În toată România au fost proteste masiv. Oameni buni, voi, cei care cârcotiți de pe margine, care stați la fereastră și vă uitați ca la spectacol, care nu vă implicați, v-o spun din suflet: NU SUNTEȚI ROMÂNI!! Nu vă pasă nici de România, nici de cel de lângă voi, ci doar de propriul vostru lamentabil bine, uitând cât de multă suferință e în Țară, câtă nedreptate nejustificată. RUȘINE BUCUREȘTI !! Slabă reprezentare în Piața Victoriei. Cârcotim; suntem ocupați, deh!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share