De Ziua Persoanelor Vârstnice, programează-ți persoanele dragi pentru Testarea Auzului Gratuit!

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice este sărbătorită în fiecare an în data de 1 octombrie, din 1991. Cu toții știm cât de importanți sunt seniorii din viața noastră. De cele mai multe ori, aceștia suferă de afecțiuni și nici măcar nu solicită ajutorul persoanelor din jurul lor.

Tu știai că hipoacuzia, pierderea graduală a auzului este una dintre afecțiunile cele mai întâlnite în viața persoanelor vârstnice? Aceasta conduce de cele mai multe ori la izolarea față de persoanele dragi și ulterior la afecțiuni de natură psihologică destul de grave.

Incidența hipoacuziei crește odată cu vârsta. Institutul Regal Național al Surzilor (National Institute for Deaf People – RIND, 2003) a constatat că peste 90% dintre rezidenții Regatului Unit cu o vârstă de peste 80 de ani suferă de o formă oarecare de hipoacuzie.

De ziua Persoanelor Vârstnice, Clarfon trage un semnal de alarmă cu privire la cât de important este auzul pentru fiecare pacient, indiferent de vârstă.

Ajută-ți seniorii din viața ta să audă din nou ca în tinerețe! De câte ori a fost nevoie în copilărie ca părinții să te însoțească la medic? Era necesar să știi că ai aproape pe cineva care te înțelege.

Acum programează-ți persoanele dragi pentru Testarea Auzului Gratuit!

Clarfon știe cât de importanți sunt părinții și bunicii tăi, așa că în cabinetul nostru din orașul tău, vei descoperi un pachet special dedicat persoanelor vârstnice!

Această campanie socială este realizată cu sprijinul producătorului de Aparate Auditive.

Clarfon colaborează cu cei mai buni producători de aparate auditive:

Hansaton, Unitron, Phonak, membri ai grupului Sonova – lider mondial în solutii de auz dar si cu producătorul de proteze auditive AudioService.

Începand cu anul 2015, Clarfon este unic importator şi distribuitor al sistemului de implant cohlear Advanced Bionics.

Nu rata cea mai bună ofertă:

  • Aparat Auditiv 12 canale, 4 programe Hansaton Sonova cu 2 ani garantie;
  • Valoare 4450 lei lista de preț;
  • Il poți lua Gratuit prin CAS;

Înscrie-te în cel mai cool proiect pentru auzul tău și al celor dragi până pe 13 octombrie. Auzul pacientului este prioritatea noastră!

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share