Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

“Degeaba ai primari, daca poporul nu te mai suporta, trebuie sa pleci!”

Vicepresedintele PNL Dambovita, Gabriel Grozavu a declarat in exclusivitate pentru  Oficial Media, la orele 22.00, dupa terminarea alegerilor prezidentiale, legata de rezultatele alegerilor, de modul in care romanii au reactionat prin prezenta lor la vot, precum si despre viitorul politic al Romaniei:

“”Este o victorie a poporului roman, a tineretului din aceasta tara care a dovedit o maturitate pe care nimeni nu o banuia, vreau sa multumesc celor care astazi s-au prezentat la vot si au constinetizat ca au putere prin vot, mai ales romanii din diaspora care au dovedit spiritul civic. In acest mod i-au convis si pe romanii din tara sa iasa la vot.

Multumesc celor care au crezut in viitorul lui Klaus Iohannis, aceasta victorie este o spulberare a  fostilor comunisti si  demonstreaza ca vrem sa devenim o tara normla, cu conducatori normali, care sa slujeasca interesele cetatenilor si nu interesele unor grupuri de baroni, a unor oameni fara scrupule.

Klaus Iohannis este castigatorul, Victor Ponta a pierdut si acum a dat dreptate poporului, asa cum a si declarat in aceasta seara.
Prezenta la vot a fost mai mare decat in 1996. Poporul roman are spirit civic si alege calea dreapta, iar de data aceasta calea dreapta a fost Klaus Iohannis.

Asteptam demisia lui Victor Ponta, pentru tot raul pe care l-a facut acestei tari, ne-a facut de ras si nu mai are niciun fel de credibilitate. A fost o rusine sa se apeleze la fortele publice, la jandarmi pentru a linisti oamenii.

Ii cer in mod oficial sa-si prezinte imediat demisia, ar fi un ultim gest de intelegere a situatiei in care se afla, este un produs al  serviciilor secrete care insa nu au putut sa supuna vointa poporului care astazi a ales calea cea dreapta.

Despre un viitor prim-ministru este inca devreme sa ma pronunt, sigur vor fi si alegeri anticipate, trebuie sa scapam de coruptia din sistem.
Iata ca s-a dovedit ca acea ordonanta a lui Liviu Dragnea, s-a intors ca un bumerang impotriva lui si sa Psd-ului, degeaba ai primari, daca poporul nu te mai suporta, trebuie sa pleci.”

Cristi Iordache & Oana Grigore

2

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">