Depozitul – un colos ce poate fi gestionat eficient

In spatii gigantice omul se simte mic ca o furnica. De pilda, intr-o catedrala. Priveste cupola, vitraliile din ea si se intreaba cu cata munca a fost edificata de parca strapunge norii cu turlele ei? Sute de metri distanta de la pamant, pana la acoperis. Maretia omului se vede cand sunt admirate constructii gigantice, supermagazine imense, spatii de depozitare in care omul se poate pierde, daca nu lucreaza in acel loc.

rafturi metalice

Omul intra in catedrala sa se adaposteasca, sa isi hraneasca sufletul si sa se smereasca. Din cand in cand se simte nevoia unei asemenea vizite care este o adevarata sarbatoare. Dar cel putin o data in viata, omul intra si intr-un depozit pentru a se aproviziona, pentru a gasi un produs pe care nu il gaseste in alt loc.

Un depozit de materiale de constructie este un colos care uimeste vizitatorul.

Prin ce il fascineaza? Prin naturaletea cu care personalul merge la un anumit raft cu utilajul si de la o inaltime de 3 sau 5 metri coboara produsul dorit, oricat ar fi de greu. Poate fi o combina frigorifica pe care abia o urnesc din loc trei barbati cand o baga in casa sau o urca pe scarile de la bloc, utilajul o prinde cu bratele sale strans si o duce exact unde este nevoie de ea.

Poate ca sunt mii de produse pe rafturi metalice Storeexpert.ro, dar personalul din depozit se duce exact la produsul dorit si stie cate bucati mai sunt in stoc. Inventarele se fac repede, camioanele care asteapta afara sunt incarcate in cel mult 30 de minute, totul se desfasoara erori, repede si bine.

Privirea se inalta ca la catedrala catre rafturile superioare. Stau pe ele multe produse grele si totusi nu dau semne ca s-ar putea prabusi vreunul dintre ele.

La baza sistemului lume multa. Oamenii se plimba in toate directiile analizeaza produse, compara preturi, cer explicatii personalului.

Toate acestea sunt posibile datorita urmatoarelor garantii pe care le ofera Storeexpert.ro:

-rezistenta rafturilor metalice testata inainte sa fie puse in vanzare.

Metalul din care sunt facute, modul de fabricare al rafturilor garanteaza sustinerea acestor produse grele, lungi si voluminoase.

-realizarea responsabila a montajului. Nicio piesa nu lipseste, toate au fost prinse bine de catre specialistii firmei, incat oamenii stau fara curaj printre rafturile metalice superetajate.

-reviziile, mentenanta, reparatiile periodice atat de necesare.

In spatele rezistentei de zeci de ani a sistemelor de rafturi stau aceste servicii oferite de specialistii Storeexpert.ro care au acumulat experienta in timpul celor 13 ani de activitate.

Ce ar fi ca o costructie de 7 metri inaltime sau de 10 sa aiba doua randuri de rafturi metalice si spatiul sa ramana gol, in timp ce marfurile sa stea inghesuite sau sa fie puse unele peste altele si sa se deterioreze?

In depozitele eficiente, rafturile metalice pot fi asezate pana aproape de plafon.

Acest lucru este posibil, daca se proiectare nu se ocupa specialistii de la Storeexpert.ro. Ei nu lasa un centimetru neutilizat.

Daca rafturile metalice nu ar fi asa de rezistente si garantate, in supermarketuri nu ar mai fi expuse televizoarele acelea scumpe de diferite dimensiuni pentru a fi vazute de departe de clienti. Unele sunt cat o jumatate de camera si valoreaza enorm.

Dar vesela scumpa si fina, paharele de cristal sau cele argintate sau aurite?

Un raft din metal este asemenea unui erou care nu se prabuseste, ci ramane drept, fiind constient de importanta lui.

Antreprenorul stie, de aceea il alege si alege si producatorul: Storeexpert.ro.

Poate un antreprenor aflat la inceput de drum sa solicite produse si servicii acestui furnizor important de rafturi?

Raspunsul este afirmativ pentru ca orice om de afaceri, aflat la inceput de drum este incurajat de firma care amenajeaza perfect spatiile de depozitare.

Incurajare financiara primesc cei care au incredere in acest furnizor de servicii si de rafturi si care isi prezinta deschis situatia financiara. Pot intra pe site-ul firmei si oamenii care nu au bani, dar au mare nevoie de rafturi.

Pentru ei a fost gandit sistemul de leasing rafturi care le permite plata esalonata in momentul in care vor exista bani. Oricine poate cumpara acum rafturi metalice si le poate plati peste 4 luni, peste 9 luni sau peste 1 an.

Persoanele care nu doresc sa se stie datoare si dispun de o suma mai mica au la dispozitie sistemul de inchiriere rafturi, care se poate finaliza cu achizitia acestora.

Utilajele din depozite cu ajutorul carora sunt manipulate cu usurinta produsele provin tot de pe site-ul furnizorului de rafturi, iar cumparatorii interesati sa isi mentina autonomia energetica au la dispozitie si generatoare care consuma putin si rezista mult.

Structurile metalice care sustin depozitele gigantice se pot realiza la comanda de acelasi partener capabil sa faca si constructii metalice din diferite materiale conforme nevoilor cumparatorului.

Este admirabil ca produsele sunt insotite de specialistii care le pun in valoare eficient, de aceea depozitele mari sunt atat de sigure si rafturile din magazine au capacitate maxima, lasand in acelasi timp loc cumparatorilor sa analizeze marfurile! In mod sigur ca Storeexpert va avea viata lunga in economia romaneasca, iar portofoliul colaboratorilor sai va deveni imens!

In universul rafturilor metalice acest producator detine suprematia pentru ca produsele sale sunt cele mai bune, cele mai frumoase si atat de diverse.

Intr-un depozit urias omul poate  intelege impostanta rafturilor metalice, a utilajelor moderne si a structurilor metalice. Antreprenorul stie ca fara ajutorul specialistilor de la Storeexpert.ro nu ar fi avut unde sa isi puna in siguranta produsele, de aceea inca de la cumpararea rafturilor metalice a facut si contract de mentenanta cu acesti specialisti.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share