Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Deputat Carmen Holban: Guvernul IOC a reușit să ducă România în pragul falimentului

Interesantă abordarea doamnei deputat Holban, cea care face o cronică de guvernare de la BOC la IOC via ZERO. De parcă nu eram destul de isterizați de gripa asta cu forme de totalitarism, deputat Carmen Holban răsucește cuțitul în rană pacă spunând: ”na, că se poate și mai rău!”

Guvernul IOC a reușit în doar o jumătate de an o performanță rară în istoria politicii românești postdecembriste: să aducă România și românii în pragul falimentului. O astfel de situație nu s-a mai înregistrat de acum zece ani, când guvernul Boc de la acea vreme a sărăcit țara și a dus oamenii într-o stare avansată de sărăcie, prin tăierile de salarii și pensii, disponibilizări masive, închideri de școli și spitale.

Guvernul IOC – (Iohannis, Orban, Cîțu)

Acum, în iunie 2020, asistăm la repetarea istoriei, guvernul Boc de tristă amintire fiind înlocuit acum cu guvernul „Ioc” (Iohannis, Orban, Cîțu), al cărui grad de toxicitate este, de asemenea, paralizant pentru populație.
Incapacitatea acestei guvernări de a gestiona administrația României a devenit vizibilă cu preponderență în ultimele trei luni, mai exact după instituirea stării de urgență. România se află în prezent în stare de colaps, din cauza nepriceperii guvernului „Ioc” de a lua măsurile așteptate de populație și mediul economic, în sensul sprijinului oferit pentru ieșirea din criza pandemiei.

Imagini din conferința de presă, 9 iunie 2020:

Toate măsurile anunțate cu mare tam-tam de Executiv pentru români și firme au rămas în continuare la stadiul de vorbe goale, respectiv sunt sublime, dar lipsesc cu desăvârșire. Nu există măsuri efective de ajutorare a oamenilor, sunt inexistente.

Românii au văzut foarte limpede că guvernul nu s-a apucat încă serios de guvernare și nu a luat deciziile solicitate atât de către românii afectați de această criză națională, cât și de mediul de afaceri, în condițiile în care economia este la pământ. Până acum, am auzit doar vorbe și promisiuni fără acoperire din partea președintelui și „guvernului meu”.

Pierderile din turism se ridică la un miliard de euro

În acest timp, peste un milion și jumătate de români au rămas fără locurile de muncă, iar rata șomajul a crescut până la 4,8%, ceea ce se traduce printr-o prăbușire continuă a nivelului de trai şi a speranţelor românilor de a o duce mai bine. Diferenţa este acum evidentă, deoarece în guvernarea PSD s-au luat măsuri prin care am creat sute de mii de noi locuri de muncă și s-a înregistrat cea mai mică rată a șomajului din Europa.

Doar în ceea ce privește turismul, pierderile înregistrate de acest sector economic important pentru România se ridică la un miliard de euro în acest an. În zadar au cerut reprezentanții disperați ai industriei HORECA acțiuni de sprijin și facilități fiscale din partea Guvernului, până acum au fost tratați cu dispreț și nepăsare, ca de altfel toate domeniile care au solicitat sprijin de la stat. Astfel, România ocupă ultimul loc din Europa la acest capitol, toate celelalte țări europene oferind susținere consistentă pentru oameni și pentru păstrarea afacerilor, astfel încât viața să poată continua cât mai decent și după pandemie.

În consecință, activitatea guvernului „Ioc” din acest an are valoarea mulțimii vide. În matematică, o mulțime de numește vidă dacă și numai dacă nu conține niciun element!

Deputat PSD Dâmbovița,
GEORGETA-CARMEN HOLBAN

Carmen Holban: „Tinerii au fost, sunt și vor rămâne principalii piloni ai dezvoltării României”

Carmen Holban: “În vârful pandemiei, sute de mii de români nu mai au loc de muncă, dar PNL stabileşte data alegerilor!”

Liberalii își angajează rudele prin ministere

Distribuie acest articol Oficial Media
Share