Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Deputat Carmen Holban în mijlocul copiilor de ziua lor

Deputat PSD Dâmbovița, Carmen Holban, alături de colegele din Organizația Femeilor Social-Democrate Târgoviște, s-au aflat astăzi în mijlocul copiilor de la Grădinița ”Model”, unde preț de câteva ore timpul s-a oprit în loc pentru a admira și el joaca nestingherită a copiilor. Pentru ei ar trebui ca fiecare zi să fie o sărbătoare și cei care îi au în grijă, în speță părinții, să nu uite niciodată acest lucru.
Apreciem si noi un lucru care este foarte vizibil, doamna deputat Carmen Holban reușește ca la fiecare întâlnire cu cei mici să se armonizeze perfect cu starea de spirit a acestora, semn de bunătate și inocență, trăiri pe care le-a păstrat neatinse de acest cotidian uneori dur și de neînțeles.
Ziua Copilului este, întotdeauna, motiv de bucurie! Îi sărbătorim pe cei care ne dau sens vieții și datorită cărora fiecare zi are sens.
Astăzi, alături de colegele din Organizația Femeilor Social-Democrate Târgoviște, le-am făcut o surpriză copiilor Grădiniței „Model” și, cu o zi înainte de 1 Iunie, le-am oferit cadouri drept mulțumire pentru că sunt cuminți și ascultători.
Cum era de așteptat, cei mici au pregătit un adevărat spectacol de cântece și poezie.
Urăm tuturor copiilor să fie sănătoși, să se bucure cât de mult se poate de această minunată etapă a vieții, iar părinților lor le dorim multă răbdare și să nu uite că și ei, la rândul lor, au fost copii.
La Mulți Ani, copii! Și mari, și mici!” a precizat Carmen Holban pe pagina de social media.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin