19/04/2021

Deputat Carmen Holban: Piețele rămân deschise. Vrem să oprim bătaia de joc la adresa oamenilor care muncesc!

Camera Deputaților a decis, marți, în calitate de for legislativ decizional, că, pe durata stării de alertă, piețele agroalimentare în spații închise, târgurile, bâlciurile, piețele mixte și volante, talciocurile își vor putea continua activitatea, cu respectarea măsurilor de protecție sanitară,

Legea, care conține și amendamentul lui Marcel Ciolacu, a fost votată cu 173 de voturi „pentru”, unul „împotrivă” și 93 de abțineri.

Deputat PSD, Carmen Holban, a precizat că a votat astăzi această modificare legislativă, cu precizarea că românii nu trebuie să ajungă bataia de joc a guvernanților, ba din contră, trebuie protejați de sărăcie și încurajați să-și dezvolte producția locală.
„Nu am rămas, nici de data aceasta, nepăsători la strigătul de disperare al celor care muncesc din greu și care au ajuns bătaia de joc a guvernanților liberali!
Am votat, astăzi, ca pe durata stării de alertă, piețele agroalimentare în spații închise, târgurile, bâlciurile, piețele mixte și volante, talciocurile să își poată continua activitatea, cu respectarea măsurilor de protecție sanitară.
Este o măsură prin care vrem să oprim bătaia de joc la adresa oamenilor care muncesc! Este o măsură prin care încurajăm munca cinstită!
Aș vrea ca PNL să nu atace această lege și ca președintele Iohannis să o promulge cât mai curând. Altfel, condamnă zeci de mii de familii la o sărăcie lucie!” a declarat Carmen Holban pe pagina oficială.

Material realizat la comanda PSD Dâmbovița, CMF 11200020

Distribuie acest articol Oficial Media
Share