Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Deputat Corneliu Ștefan: ”Sărbători fericite, sănătate, liniște și numai bucurii!”

Doctor în contabilitate, pregătire la A.R.E. Strasbourg și absolvent al Colegiului Național de Informații, deputatul Corneliu Ștefan este vicepreședinte al PSD Dâmbovița, organizație din partea căreia a candidat în Camera Deputaților.

Corneliu Ștefan

Sărbători fericite!

”Sărbătorile de iarnă vin să ne aducă și anul acesta liniștea sufletească și bucurie în viață. Vă doresc ca Noul An să vă aducă sănătate și fericire, împlinirea tuturor dorințelor și sănătate celor dragi. La mulți ani!”
Deputat, Ec. Dr. Corneliu Ștefan

Parlamentul României – Raport de activitate

Deputat Corneliu Ștefan- Proiectul Legii Bugetului Asigurărilor Sociale pentru anul 2018 

Mai multe despre deputatul Corneliu Ștefan

M-am nascut pe 30 ianuarie 1982, in Targoviste, sunt casatorit si am un baiat. In 2004 am absolvit Facultatea de Stiinte Economice din cadrul Universitatii Valahia din Targoviste, iar in iulie 2006 Masteratul in Administratie Publica Europeana din cadrul aceleasi Universitati. Din decembrie 2010 – Doctor in Contabilitate. In 2007 am efectuat un Stagiu de pregătire la Adunarea Regiunilor Europei (ARE), cu sediul la Strasbourg în scopul cunoaşterii structurilor ARE, a rolului acestui organism în asigurarea cooperării inter şi intra-regionale, respectiv în scopul dobândirii de competenţe în domeniul politicilor economice regionale. In februarie 2009 am absolvit Colegiul National de Informatii din cadrul Academiei Nationale de Informatii… citește aici!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share