Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Deputat Dumitru Lupescu – USR: Gest caritabil pentru copii la început de an școlar. Se poate și o altfel de politică

Deputat Dumitru Lupescu – USR Dâmbovița este recunoscut ca fiind dintre și printre oameni. În timp ce unii se înghesuie pe podiumul deschiderilor școlare doar pentru a mai câștiga un plus de imagine, deputatul USR a venit în sprijinul unor copii care provin din familii cu venituri modeste.

Deputat Dumitru Lupescu – USR

Domnul Lupescu este de părere că: ”un lucru făcut nu are nevoie de panglici și fast, cu atât mai grav este faptul că la noi se serbează și se taie kilometri de panglici fără a se realiza nimic”.

Educația este cel mai de preț dar pe care îl poate primi omul

”Sub deviza “Nu lăsăm pe nimeni în urmă!”, filiala USR Crevedia, prin generozitatea deputatului USR Dumitru Lupescu, cu informațiile primite de la Școala Gimnazială Crevedia, a dăruit rechizite și penare echipate complet unui număr de 35 de copii din comuna Crevedia, provenind din familii cu venituri modeste.

Citește și: Dan Barna în TârgovișteNoi credem în spusele lui Platon, și anume că “Educația este cel mai de preț dar pe care îl poate primi omul” și încercăm mereu să sprijinim copiii pentru a urma o școală și de a avea astfel garanția unui viitor mai bun.
Au fost, deasemenea, donate cărți pentru biblioteca școlii și materiale pentru grădinițe.

Mult succes tuturor școlarilor, preșcolarilor, educatorilor, învățătorilor și profesorilor!”, Deputat Dumitru Lupescu – USR Dambovița.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share