Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Deputat Oana Vlăducă: Își dă cineva demisia pentru măsurile abuzive luate în pandemie?

Deputat Pro România, Oana Vlăducă, a adus în atenția publică modul prin care Guvernul Orban gestionează pandemia de coronavirus. Deși la finele săptămânii trecute, Guvernul a adoptat ordonanța de urgență care prevede că persoanele care au fost confirmate cu noul Coronavirus și care sunt asimptomatice, precum și cele simptomatice fără comorbidități vor fi tratate la domiciliu, sub supravegherea medicilor de familie, același Guvern Orban s-a purtat exact pe invers la începutul pandemiei.
În acest context, deputatul Oana Vlăducă, susține că reprezentații Guvernului erau datori să-și dea demisia pentru erorile grave de conducere care au avut ca și rezultat blocarea spitalelor și a oamenilor care nu au mai avut acces la serviciile medicale, deși contribuie lunar la plata pentru sănătate.
”După aproape 5 luni de zile, a înțeles și Guvernul Orban ceea ce toată lumea de pe planetă știa și făcea: bolnavii asimptomatici sau cei cu forme ușoare de Covid nu trebuie băgați cu forța în spitale!
Asta le-au spus specialiștii din prima secundă. Asta au făcut toate țările lumii. Li s-a atras atenția că nu trebuie să supraaglomereze spitalele. Ce-au făcut Orban și gașca lui de incompetenți? Contrar logicii elementare, bunului simț și minimei rațiuni sanitare, au umplut spitalele și au blocat accesul bolnavilor cronici la servicii de sănătate.
O faptă de gravă iresponsabilitate, un cinism sinistru pentru care nimeni nu răspunde. Astăzi iau măsurile pe care trebuia să le ia acum 5 luni? Își dă cineva demisia pentru această defazare în actul de guvernare și în luarea deciziilor? Evident că nu.
Încă un element, ca să înțelegeți murdăria acestui guvern: în vară, Avocatul Poporului, Renate Weber, a spus că internarea forțată a persoanelor asimptomatice este abuzivă. Ce-a făcut domnul Orban? A asmuțit o întreagă propagandă de partid împotriva Avocatului Poporului și a celor care susțineau același lucru (inclusiv PRO ROMÂNIA) și i-a terfelit în toate felurilor că pun bețe-n roate Guvernului în lupta cu virusul. Cine a avut dreptate și cine a fost ticălos?
La câteva luni distanță, Guvernul ia exact aceeași măsură pe care o critica vehement. Judecați și dumneavoastră”, a declarat Oana Vlăducă în conferința de presă.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">