Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Deputat Oana Vlăducă: ”România este a celor care o simt și o iubesc!”

Deputat Oana Vlăducă: ”#ROMANIA înseamnă mai mult decât putem cuprinde cu vorbele.
Înseamnă identitate, tradiții, demnitate, sacrificiu, pământ udat cu sânge și speranțe înnoite din părinți în copii. #ROMANIA este a celor care o simt și o iubesc.

La mulți ani, dragii mei!

La mulți ani, #Țară!”

Deputat Oana Vlăducă

Deputat Oana Vlăducă a mai scris pe contul de facebook și despre importanța înfrățirii cu Raionul Căușeni din Republica Moldova care a avut loc chiar de 1 Decembrie

”O nouă înfrățire cu frații noștri de peste Prut a prins viață de #ZiuaNationalaaRomaniei .

După ce înainte au fost semnate acorduri de înfrățire cu Raioanele Ialoveni si Stefan Vodă, ieri, într-o zi de mare însemnătate, s-a materializat înfrățirea cu #RaionulCăușeni.

Si pentru ca toți simțim #românește, am participat împreună la evenimentele dedicate Zilei de 1 Decembrie.

La multi ani, România!
La multi ani, române!”

Astăzi, 1 decembrie a.c., la sediul Consiliului Județean Dâmbovița, a avut loc evenimentul de semnare a Înțelegerii de Cooperare între Județul Dâmbovița din România și Raionul Căușeni din Republica Moldova, stabilită prin Hotărârea Consiliului Județean Dâmbovița nr. 295/24.10.2017, privind aprobarea înfrățirii Județului Dâmbovița cu Raionul Căușeni.

În deschiderea acestui eveniment, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, le-a urat bun venit oaspeților din Republica Moldova și a subliniat importanța istorică a înfrățirii de astăzi, privită ca un act de unire: ”Cu smerenie trebuie să ne înclinăm astăzi și în faţa lui Mihai Viteazul – întregitorul României de la 1600, în faţa lui Alexandru Ioan Cuza – cel care a reuşit Unirea Principatelor la 1859, în faţa neînfricaților ostași care au câştigat independenţa, la 1877, pentru noi toți sau a celor peste 250.000 de soldaţi români morţi în Primul Război Mondial, în faţa celor care au luptat în cel de-Al Doilea Război Mondial sau în faţa celor care, în 1989, au oferit suprema jertfă a Revoluţiei. Le suntem pe deplin îndatoraţi astăzi, pentru că au înţeles,  şi-au asumat şi au creat acestei naţii un destin de care să fim mândri. Le suntem îndatoraţi pentru că, datorită lor există România de astăzi!„ Comunicat de presă C.J. Dâmbovița

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share