Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Deputat Oana Vlăducă: ”Sunt mereu acolo unde este nevoie de mine!”

Deputat Oana Vlăducă: ”Sunt mereu acolo unde este nevoie de mine!” Am întâlnit politicieni implicați activ în soluționarea problemelor cetățenilor, acel soi de probleme care nu se văd de la tribuna Parlamentului, ci doar de pe ulițele satelor românești. 

Deputat Oana Vlăducă: ”Sunt mereu acolo

Vizita Excelenței Sale Ambasadorul SUA, domnul Hans Klemm

Deși venea după participarea la o vizită istorică a Excelenței Sale, domnul Hans Klemm, Ambasadorul SUA în România, în județul Dâmbovița, se adeveresc încă o dată spusele doamnei deputat Oana Vlăducă:

Sunt mereu acolo unde este nevoie de mine! Nici nu-ți dai seama câte lucruri înveți de la oamenii pe care îi întâlnești! De cele mai multe ori de la cei mai simpli concetățeni din mediul rural, din locurile izolate. Oameni pe care îi admir pentru stabilitatea și înțelepciunea cu care trăiesc. Până la urmă noi ne formăm influențați de oamenii din preajma noastră.”

August pe final și imediat, a doua zi, doamna deputat avea să treacă de la mediul politic și administrativ, de la întâlnirile cu înalții demnitari ai statului la cele cu oamenii pentru care și-a ales să intre în politică.

Vizită de lucru în comuna Raciu

”La data de 31 august 2017, doamna Oana-Silvia Vlăducă, deputat în Parlamentul României, a efectuat o vizită de lucru în comuna Raciu. În cadrul întâlnirii au fost abordate teme de interes pentru administrația publică locală precum obiectivele de investiții în derulare și stadiul accesării fondurilor de investiții MDRAP. La întâlnire au fost prezenți primarul comunei Vasile Grădinaru, viceprimarul Nicolae Voicu și funcționari din aparatul propriu al Primăriei Comunei Raciu. La finalul întâlnirii de lucru, doamna deputat a vizitat noul sediu al Bibliotecii Comunale Raciu”, postează domnia sa pe contul de facebook.

Deputat Oana Vlăducă: Sunt mereu acolo…

Astfel, un om dedicat politicii trebuie să dea dovadă de disponibilitate, de putere de muncă și înțelegere, de o atenție distributivă pe toate palierele vieții social-politice. Prima zi de septembrie debutează și cu prima zi de lucru în Parlament, acolo unde așa cum era de așteptat doamna deputat Oana Vlăducă este prezentă.

Camera Deputaților și Senatul au fost convocate, vineri, 1 septembrie 2017, în cea de a doua sesiune parlamentară ordinară a anului, printre prioritățile legislative fiind mai multe proiecte așteptate de la Guvern – modificările la legea pensiilor, pachetul de legi ale Justiției sau înființarea Fondului Suveran de Investiții.

1 septembrie – Parlamentul României

Camera Deputaților are de dezbătut, în această sesiune, mai multe proiecte de lege rămase restante, cel mai controversat fiind proiectul de lege pentru grațierea unor pedepse și a unor măsuri educative privative de libertate, adoptat tacit de către Senat.

Mai sunt o serie de proiecte adoptate de Senat, ca primă Cameră sesizată, și care urmează să fie dezbătute de Camera Deputaților, ca for decizional, cum ar fi cele referitoare la creșterea plafonului de scutire de TVA, eliminarea mai multor comisioane aferente conturilor bancare de bază ale românilor, extinderea obligației magazinelor de a accepta plăți cu cardul.

Proiectul de lege referitor la Fondul Suveran de Dezvoltare și Investiții este unul dintre acestea, premierul Mihai Tudose afirmând că urmează să fie trimis în septembrie, în Parlament, după o ultimă discuție la nivel politic în PSD.

Deputat Oana Vlăducă prezentă la Mamaia

Discuții care au loc la doar o zi, adică sâmbătă, 2 septembrie, la Mamaia, unde după prânz liderii grupurilor parlamentare PSD stabilesc prioritățile legislative ale sesiunii de toamnă. O a doua ședința a CEX al PSD a avut loc duminică, 3 septembrie, începând cu ora 11.00.

Astăzi, la momentul acestui articol, am găsit-o pe doamna deputat Oana Vlăducă în cabinetul său din clădirea Consiliului Județean Dâmbovița, pregătită de la prima oră a dimineții să primească în audiență cetățeni ai județului, aceia care i-au acordat -și nu doar ei- votul lor pentru a le reprezenta interesele.

Audiențe la cabinet și vizită de documentare în municipiul Moreni

Nu am putut să stăm prea mult de vorbă pentru era așteptată de primarul municipiului Moreni, domnul Constantin Dinu, dar dau cezarului ce e-al cezarului, așa după cum faptele vorbesc și fără a mai fi rostite de doamna deputat Oana Vlăducă: ”Sunt mereu acolo unde este nevoie de mine!”

Primarul municipiului Moreni, a fost gazda lui Andrei Cosmin Ţurcanu, directorul general al Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe, care a întreprins o vizită de documentare la faţa locului alături de Oana Vlăducă, deputat.
S-a discutat punctual despre modalităţile de construcţie a noi unităţi locative în Moreni prin programul naţional ,,Locuinţe pentru tineri – destinate închirierii”, sursele de finanţare, implementarea programului, precum şi despre amplasarea zonală a celor 56 de noi unităţi locative.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share