Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Deputatul Corneliu Ștefan se află la Strasbourg. Pe ordinea de zi, printre altele, ”Statutul jurnaliștilor și protejarea editorială

Avem șansa de a fi reprezentați, într-un mod onorabil la Strasbourg, de către deputatul Corneliu Ștefan.

Strasbourg – Corneliu Ștefan, deputat în Parlamenul României

Din fericire, într-o confuzie politică demnă de filme cu idioți, ne salvează imaginea celor câțiva oameni pregătiți, parlamentari care își cunosc rostul în forul decizional și care ne reprezintă cu cinste interesele.

Deputatul Corneliu Ștefan:

”Particip, în aceste zile (22-25 aprilie), la cea de-a două parte a Sesiunii ordinare 2018 a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, care se desfăşoară la Strasbourg. Sunt membru în Comisia de Politică şi Comisia de Egalitate de Şanse.” Deși, fără a dori să comenteze subiectul, deputatul Corneliu Ștefan a adăugat:

”Eu consider că aici, noi toți, suntem români”

Se pare că ziua de ieri nu a fost una foarte relaxa(n)tă, dar în stilul caracteristic, domnul deputat a preferat să puncteze concis și corect, acțiunile cu adevărat importante:

”Pe ordinea de zi, sunt o multitudine de proiecte şi teme deosebit de importante, care privesc o serie de probleme şi aspecte existente la nivelul Uniunii Europene, dar şi în afara spaţiului european. Vor fi expuse şi discutate, printre altele: Raportul de activitate al Biroului şi Comisiei Permanente, Starea de Urgenţă-aspectele de proporţionalitate privind derogările în temeiul articolului 15 din Convenţia Europeană a Drepturilor Omului. Vor mai fi dezbătute: schimbările climatice şi punerea în aplicare a Acordului de la Paris, Statutul jurnaliştilor în Europa şi Protejarea integrităţii editoriale.”

Despre migranți și combaterea crimei organizate

Vor fi abordate, în cadrul sesiunii ordinare, subiecte sensibile, precum:

finanţarea grupului terorist Daesh;

abordarea nevoilor umanitare ale persoanelor strămutate intern;

situaţia din Libia – perspectivele şi rolul Consiliului Europei;

combaterea crimei organizate, prin facilitarea confiscării bunurilor ilegale.

”Totodată, vom analiza şi situaţiile generate de integrarea, împuternicirea şi protecţia copiilor migranţi, prin educaţia obligatorie.”, declară deputatul Corneliu Ștefan pentru Oficial Media.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share