Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Deputatul PNL Cezar Preda își va face un grup CREȘTIN DEMOCRAT

„Am să-mi fac un cadou de Sărbători: am să-mi deschid un grup în cadrul PNL numit Grupul Creștin-Democrat, Grupul Conservator. Pentru că eu nu sunt nepotul lui Brătianu, eu sunt membru al PNL dar eu nu sunt de doctrină liberală. Iar eu activez în Partidul Popular European. Eu nu pot  să-i mint și pe ei. Eu nu pot să mă duc la ei să le spun că la mine este un libertinism. Eu nu sunt liberal pur-sânge.

La mine valorile, de când am intrat în politică sunt: creștin-democrația avea biserica, familia, autoritatea locală, economia socială prin solidaritate socială. Asta-i doctrina mea. Și în interiorul PNL nimeni nu are dreptul să mi-o ia. Și am să văd când voi deschide grupul, câți din PNL vor veni în grupul acesta. Câți sunt creștin-democrați din PNL? Trebuie să terminăm odată cu această răfuială în care toți foștii PDL-iști sunt aruncați afară. Se apără ele minoritățile naționale și eu nu pot să mă apăr în interiorul unui partid al cărui membru sunt în Uniunea Europeană, în Partidul Popular European?! Asta e dorința mea și așa am să fac. Dacă nimeni nu a ridicat steagul până acum, am să-l ridic eu.

Nu aveam chef să mai fac lucrurile astea. Sunt destul de obosit politic. Dar eu cred că vor fi destui care vor spune: „și eu sunt creștin-democrat, și eu sunt conservator”. Pentru că nu toți suntem nepoții lui Brătianu. Eu am să-mi urmez parcursul pe care l-am avut atunci când am bătut palma și am făcut fuziunea. Că dacă voiam să fiu liberal, mă duceam la ALDE. Mă refer la ALDE european, nu surogatul ăsta de la noi, mai răi decât PSD. Sau ne păcălim unii pe alții, sau vrem să facem orice în fiecare zi să mai dispară câte unul de-ai noștri. Ăsta-i cadoul pe care mi-l fac.” a declarat deputatul PNL Cezar Preda în conferința de presă.

 

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share