Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Descoperă aroma rafinată a cafelei Movenpick – O experiență delicioasă pentru simțurile tale!

Dacă ai gustat până acum o cafea de la Movenpick atunci, cu siguranţă,  înţelegi de ce se spune că elveţienii au una dintre cele mai bune cafele. Aceste produse premium sunt făcute dintr-o combinaţie rafinată de cafea cu arome excepţional de bogate, care au un caracter inconfundabil, datorat procesului special de măcinare şi prelucrare. Cafeaua Movenpick a fost prelucrată şi fabricată de unităţile de prăjire JJ Darboven utilizând o reţetă elveţiană originală din 1980.

Cafeaua Movenpick este un produs premium

Cafeaua Movenpick

Cunoscutul brand de cafea Movenpick se caracterizează prin boabe fine, din cele mai bune amestecuri, prăjite optim. Produsele sunt obţinute pe baza reţetelor elveţiene originale, utilizate de prăjitorii de cafea recunoscuţi la nivel internaţional. Sunt combinate cafele de calitate superioară, care aduc o aromă unică şi desăvârşită. Prăjirea are loc sub controlul atent al temperaturii iar procesul special de măcinare da aroma inconfundabilă a cafelei premium.

Istoria cafelei Movenpick

Istoria cafelei Movenpick a început în anii 1940 atunci când o familie elveţiană, numită Furrer, a început să prăjească cafea pentru propriile nevoi. La scurt timp după aceea, oamenii au început să aprecieze aroma acestei cafele şi afacerea a început să crească. În 1960, fondatorii au decis să extindă această afacere şi să îşi facă propriul brand. Numele mărcii a fost inspirat de un hotel din Elveţia, denumit Movenpick, cunoscut pentru serviciile sale de înaltă calitate şi pentru atenţia la detalii. Astfel, a fost împrumutat numele acestui hotel pentru marca de cafea, deoarece fondatorii doreau să ofere clienţilor acelaşi nivel de calitate şi aceeaşi atenţie la detalii.

Ulterior, în 1970, cafeaua Movenpick a început să devină cunoscută în Europa şi ulterior în întreaga lume. în 1980, compania a început să se extindă şi să îşi deschidă mai multe magazine de cafea, dar şi să vândă cafeaua prin intermediul producătorilor. În 1990 cafeaua Movenpick a început să fie produsă prin tehnici bazate pe sustenabilitate.

Cafea de calitate din boabe atent selecţionate

În prezent, cafeaua Movenpick este una dintre cele mai cunoscute şi apreciate branduri de cafea din lume. Compania se concentrează în continuare pe calitatea cafelei şi pe sustenabilitatea procesului de producţie. În plus, compania este cunoscută pentru modul în care îşi achiziţionează cafeaua direct de la producători, contribuind astfel la dezvoltarea comunităţilor locale şi la protejarea mediului înconjurător.

Cafeaua Movenpick este obţinută doar din boabe selecţionate cu atenţie, care provin de la producători renumiţi din acest segment de piaţă. În plus, fiecare sortiment de cafea este testat periodic astfel încât calitatea să rămână constantă. Procesul de prăjire şi de prelucrare a cafelei respecta reţetele tradiţionale astfel încât rezultatul final să se ridice la aşteptările tuturor consumatorilor. Încă de la apariţie, acest brand de cafea a atras atenţia şi s-a situat în topul celor mai bune arome existente, iar compania lucrează pentru a-şi menţine poziţia în clasament, alături de alţi producători renumiţi.

Movenpick este un brand de cafea cu o istorie impresionantă şi cu un gust inconfundabil. Încă de la începuturile sale, acest brand a crescut constant şi s-a transformat într-un nume de referinţă din industria cafelei premium. În prezent, compania continua să îşi asume responsabilitatea socială şi se concentrează pe sustenabilitatea procesului de producţie, fiind și alegere foarte bună pentru toate persoanele care îşi doresc să savureze o cafea unică şi specială.

Daca Movenpick este cafeaua pe gustul tau, te invitam pe Espresso Cafe, locul ideal de unde poti procura aceasta marca sau multe altele renumite la nivel mondial. Tu alegi ce cafea ti se potriveste iar noi ne straduim sa o livram cat se poate de repede la tine acasa.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share