Descoperă standardele unor accesorii auto de înaltă calitate de la Soundhouse

Adori muzica, te relaxezi ascultând cărți audio sau podcasturi și nu oprești radioul nici pentru un minut atunci când conduci?

Soundhouse

Ce accesorii pentru mașină merită cea mai mare atenție a pasionaților de sunet de calitate? Și unde găsești tot ceea ce-ți poate garanta acel sonor ideal? Răspunsul este simplu – la Soundhouse, magazin online de specialitate în domeniul car audio și insonorizant auto.

Pasiunea pentru sunetul de calitate și dorința de a excela a adus compania în rândul celor mai mari distribuitori autorizați de electronice din România. Astfel, au devenit disponibile produsele celor mai importanți producători de pe piața car-audio, precum Hertz, Audison, Alphard, AVATAR, JL Audio, Connection, STP și Dynamat.

Din 2011 Soundhouse pune la dispoziția clienților sisteme audio, electronice și accesorii pentru mașină de la producători de top. Difuzoare auto, subwoofere auto, pachete de difuzoare dedicate, pachete de bass, conectori pentru difuzoare, amplificatoare auto, procesoare de sunet, crossovere, incinte subwoofer dedicate.

Tot aici găsești și electronice, precum: accesorii auto, GPS, audio playere, camere auto, orice cablu auxiliar, camere sport etc. Evident, vorbim numai despre produse de calitate, la prețuri competitive, însoțite de garanție, direct din magazinul online, unde varietatea este cuvântul cheie.

În prezent, compania se mândrește cu o experiență de peste 10 ani pe piața de accesorii car audio. Specialiștii din echipă știu cât de mult contează experiențele care implică sunet și imagine.

Astfel, printr-o combinație unică de infrastructură IT, marketing, publicitate, servicii avansate pentru clienți și prețuri competitive, în anul 2017 au fost puse bazele magazinului online www.soundhouse.ro.

Aici, doritorii pot găsi o gamă variată de produse la cel mai bun raport calitate-preț. Magazinul online permite procesarea comenzilor în timp real, iar plata se poate realiza în siguranță cu cardul de credit. Se folosește un sistem automatizat de procesare a comenzilor online, motiv pentru care comenzile pot fi preluate în siguranță, în orice moment al zilei, iar livrarea se realizează în 24 ore.

Desigur, ai și garanție. Pentru persoanele fizice, produsele cumpărate de pe SoundHouse.ro sau prin rețeaua de dealeri naționali, beneficiază în funcție de categoria produsului amplificatoare/procesoare de sunet – de 12 luni garanție de conformitate și pentru difuzoare/subwoofere/alarme – de 24 luni de garanție de conformitate din momentul achiziționării produsului și recepționării acestuia.

Pentru persoane juridice, produsele cumpărate de pe SoundHouse.ro sau prin rețeaua de dealeri naționali, beneficiază de 12 luni garanție de conformitate pentru toate categoriile de produse: amplificatoare/procesoare/ difuzoare/subwoofere/alarme. Mai mult decât atât, produsele electronice procurate în magazin (precum difuzoare, subwoofere, amplificatoare, alarme) sunt livrate însoțite de certificat de garanție și conformitate EU/CE; care asigura că produsul respectă cerințele esențiale de funcționare.

La SoundHouse vei găsi nu doar produsele variate din domeniul car audio, ci și ultimele informații din domeniu atât din România și nu numai. SoundHouse este o resursă informațională, tehnică și de cumpărături creată pentru orice persoană interesată de produse electronice de calitate.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share