06/04/2020

Despre oamenii care fac diferența. La mulți ani, Salvamont Dâmbovița!

Am avut onoarea să fim învitați în acest weekend de către Salvamont Dâmbovița la evenimentul de aniversare a 35 de ani de la înființarea Serviciului Public Județean Salvamont Dâmbovița 윈드 로이.

Dincolo de invitația pe care am primit-o în calitate de jurnaliști, am mers în primul rând ca prieteni. Personal, anii de presă în care am cunoscut oameni extraordinari alături de Cristi Iordache -fără de care nu aș fi aici-, cei pe care i-am întâlnit la Salvamont Dâmbovița vor rămâne întotdeauna printre cei mai speciali clips 다운로드. Poate că pasiunea comună – muntele, poate că iubirea față de semeni și natură, poate că legătura directă dintre oameni…sau poate că lucruri de dincolo de noi, au făcut mereu ca această relație să fie una corectă, caldă şi armonioasă 말하는 알람시계 다운로드.

Acolo, sus în munte, există cineva care le poate însuma pe toate 리그 오브 레전드 북미 서버 다운로드. Șeful Salvamont, prof. Doru Deaconescu, este omul care umple locul de lumină și căruia în mod cert i se datorează cele mai multe reușite și recorduri pe care Serviciul Salvamont le-a avut de-a lungul timpului 급식표 다운로드.

Nu cred că sunt subiectivă, dar ”profesorul”, așa cum des îî spun toți cunoscuții, este omul care își ”dă cămașa de pe el” atunci când situația o impune Download movie Family Man. De fiecare dată am fost uimită să-i văd grija și atenția pe care o are față de cei din jur. Pentru că el nu lucrează nici de la birou, nici de la tribună, nici de la microfon, nici din cifre, lucreză direct cu oamenii, iar multora le salvează viețile Download visual studio c++ 2010. Și Cristi și eu, dar și alți oameni o spun mereu: ”domn profesor nu știe să spună NU!”. Da, așa este Doru Deaconescu – nu va știi niciodată să spună nu dacă îi soliciți ajutorul camtasia studio 8!

Și este drept, nu reușim niciodată să facem lucrurile de unii singuri, pentru că nu am putea cuprinde totul. Așa cum și domn` profesor a spus ieri ”nu aș fi reușit nimic fără voi”, referindu-se la întreaga generație de salvamontiști, de colegi din alte structuri care i-au fost alături de-a lungul timpului: jandarmerie, poliție, Crucea Roșie Dâmbovița, reprezentanți ai Parcului Natural Bucegi, Primăria Moroeni, Consiliul Județean Dâmbovița și echipa de salvamontiști pe care o are zilnic în teren și care este mâna sa dreaptă ccm mp3 다운로드. În jurul celor luminoși veți vedea mereu cum se adună alți oameni care au nevoie să se încălzească.

Așa cum am mai scris, atunci când nu reușim să punem în cuvinte totul, păstrăm doar ce rămâne frumos în suflet, ca amintiri trăite alături de oameni care se nasc să fie lumină, să fie iubire, să fie speranță, să fie sprijin, protecție și forță pentru cei care au norocul să-i întâlnească 장덕철 지각.

La mulți ani, Salvamont Dâmbovița! La mulți ani, oameni care salvați vieți!

Vă mulțumesc,

Oana Grigore

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share